Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » “Καμπάνες” από το Μονομελές σε μεθυσμένους Βολιώτες οδηγούς
“Καμπάνες” από το Μονομελές σε μεθυσμένους Βολιώτες οδηγούς

“Καμπάνες” από το Μονομελές σε μεθυσμένους Βολιώτες οδηγούς

“Βροχή” έπεσαν οι καταδίκες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για υπό την επήρεια , αφού σε τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκαν τόσο ποινές ς, όσο και χρηματικές ποινές ύψους 1.200€, αλλά και αφαίρεση αδειών κυκλοφορίας και πινακίδων.

Συγκεκριμένα σε 10 μήνες με τριετή καταδικάστηκε ένας 46χρονος στο Βόλο, ο οποίος σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε στις 10 οεμβρίου του , διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένος, ενώ τιμωρήθηκε και με χρηματική ποινή 1.200€ και αφαίρεση αδείας κυκλοφορίας και πινακίδων του οχήματος για έξι μήνες.

Στις 20 Δεκεμβρίου του και πάλι στο Βόλο 49χρονος “έφαγε” 10 μήνες, 1.200€ και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για έξι μήνες.

Επίσης φέρεται εξαιτίας της μέθης του να προκάλεσε ατύχημα, ενώ στο Δικαστήριο απολογούμενος ισχυρίστηκε πως κοιμόταν μέσα στο αμάξι του και τον ξύπνησαν.

Τέλος ποινή οκτώ μηνών επιβλήθηκε σε 50χρονο Βολιώτη που ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016 συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

Έτσι εκτός από τα 1.200€ που καλείται να καταβάλλει χάνει για διάστημα έξι μηνών την άδεια κυκλοφορίας και τις του αυτοκινήτου του, σε περίπτωση που καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση