Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » “Καμπάνα” 18 μηνών σε 62χρονη στη Σκιάθο για διαμάχη με τον γείτονα της
“Καμπάνα” 18 μηνών σε 62χρονη στη Σκιάθο για διαμάχη με τον γείτονα της

“Καμπάνα” 18 μηνών σε 62χρονη στη Σκιάθο για διαμάχη με τον γείτονα της

Ακριβά κόστισε σε μι 62χρονη στη Σκιάθο η διμάχη που έχει με 52χρονο ιδιοκτήτη γειτονικής της επιχείρησης, καθώς χθες καταδικάστηκε από το σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή και , για και .

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 2 Αυγούστου του 2015 στο “νησί του Παπαδιαμάντη” η 62χρονη κατήγγειλε ψευδώς πως την απείλησε ο 52χρονος, με τον οποίο τα καταστήματα τους ήταν δίπλα δίπλα.

Οι δύο είχαν από παλιά διαφορές για τα μαγαζιά τους, με την 62χρονη να υποστηρίζει πως ο είχε τους προβολείς στραμμένους προς τη μεριά της, για να προκαλεί ενόχληση τόσο στην ίδια, όσο και στους πελάτες της.

Η κατηγορούμενη στην απολογία της στο δικαστήριο ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα εξύβρισης και απειλής από τον 52χρονο, με να τρομοκρατηθεί.

Τελικά το δικαστήριο δεν πείστηκε από τα επιχειρήματα της, επιβάλλοντας της συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή, με τη να ασκεί και να αφήνεται στη συνέχεια ελεύθερη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση