Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Έφαγε” τρία χρόνια 79χρονος που κατηγόρησε άδικα γείτονες του
“Έφαγε” τρία χρόνια 79χρονος που κατηγόρησε άδικα γείτονες του

“Έφαγε” τρία χρόνια 79χρονος που κατηγόρησε άδικα γείτονες του

Με τρία χρόνια με αναστολή και έφεση πλήρωσε ένας Βολιώτης τις καταγγελίες που υπέβαλλε κατά δύο γειτόνων του στο δασαρχείο, με το αιτιολογικό ότι έριχναν πολλά νερά με να βγουν οι ρίζες από τα δέντρα στο δικό του χωράφι.

Ο που εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορούνταν για ψευδή κατα μετά από αναφορά που υπέβαλαν εις βάρος του οι δύο , και για συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία όμως κρίθηκε αθώος από την έδρα.

Τον Ιούνιο του 2014 ο υπέβαλλε καταγγελία στο δασαρχείο κατά του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή του διπλανού αγροκτήματος πως ρίχνουν μεγάλες ποσότητες νερών, προκαλώντας ζημιές στις ρίζες από τα δέντρα που είχε στο δικό του χωράφι.

Το θέμα δεν προχώρησε και ο άνδρας παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε, υποβάλλοντας εκ νέου καταγγελία μετά από δύο χρόνια ( 2016), και πάλι στο δασαρχείο για αγροτική φθορά.

Έγινε στο χώρο από την παραπάνω υπηρεσία, όπου δεν διαπιστώθηκε να έχει συντελεστεί κάποια από μέρους του ενοικιαστή και του ιδιοκτήτη του κτήματος, και έτσι οι δύο κατέθεσαν μήνυση κατά του 79χρονου ότι κινήθηκε ψευδώς εναντίον τους.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση