Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για δύο κεραίες κινητής στη Ν. Αγχίαλο
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για δύο κεραίες κινητής στη Ν. Αγχίαλο

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για δύο κεραίες κινητής στη Ν. Αγχίαλο

Προκαταρκτική για την λειτουργία δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή “Μεγάλη Βελανιδιά” στη Νέα Αγχίαλο του Δήμου , παρήγγειλε η της πόλης μετά από σχετική που έγινε από την ΕΕΤΤ.

Ειδικότερα η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κατήγγειλε πως στην “Μεγάλη Βελανιδιά” λειτουργούν δύο , διαφορετικών εταιριών, χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη από το νόμο άδεια.

Έτσι η του έδωσε εντολή στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού να προχωρήσει στην των στοιχείων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τυχόν προκύπτει του νόμου 2801/2000 που ρυθμίζει τις παραμέτρους για την εγκατάσταση και την λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν οι νόμιμοι εκπρόσωποι των δύο εταιριών, ενώ μετά την ολοκλήρωση της έρευνας ο φάκελος θα παραληφθεί από εισαγγελέα, ώστε να προχωρήσει ακόμα και στην άσκηση ποινικής δίωξης σε περίπτωση που καταδειχθεί κάποια παρανομία.

Επιθεώρηση στο του Βόλου 

Στο του Βόλου βρέθηκε χθες ένας από τους αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου πραγματοποιώντας επιθεώρηση.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Βρυνιώτης επισκέφθηκε το πρωί το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, όπου είχε συνάντηση με τους του Πρωτοδικείου, στο γραφείο της προέδρου.

Παράλληλα επισκέφθηκε και τους χώρους του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και συναντήθηκε με το προεδρείο του, με τους δικηγόρους να θέτουν το φλέγον ζήτημα του κτιρίου στον κ. Βρυνιώτη, ο οποίος δήλωσε πως θα γίνει παρέμβαση στο που είναι καθ’ ύλην αρμόδιο στο να επιληφθεί του ζητήματος.

Ο Αρεοπαγίτης τόνισε ότι το Πρωτοδικείο του Βόλου λειτουργεί πολύ καλά και πως οι επιτελούν το λειτούργημα τους όπως πρέπει.

Διαπίστωσε πως εμφανίζονται μικρά στον αριθμό των δικαστών, αλλά θα αναζητηθούν οι κατάλληλοι τρόποι για να καλυφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση