Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στη φυλακή ο Αλβανός για τη ληστεία 46χρονης
Στη φυλακή ο Αλβανός για τη ληστεία 46χρονης

Στη φυλακή ο Αλβανός για τη ληστεία 46χρονης

 

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 25χρονος Αλός, που στις 23 Ιουλίου 2015, με άγνωστο συνεργό του είχαν ληστέψει μια 46χρονη την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο παιδιά της και διέφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητό της.

Μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, ο νεαρός αλλοδαπός κρίθηκε προφυλακιστέος και θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι να γίνει η του.

α σημειωθεί ότι η ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 23-07-2015, όταν δύο μπήκαν από ξεκλείδωτο παράθυρο στη της 46χρονης, την οποία ακινητοποίησαν με μονωτική ταινία την 46χρονη και τον 13χρονο γιο της, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν και η 11χρονη κόρη της, η οποία κοιμόταν και οι δεν την πείραξαν.

Οι ληστές έκλεψαν 1.000 € μετρητά, ενώ πήραν και το αυτοκίνητο της 45χρονης, με το οποίο  διέφυγαν.

Την και τον γιό της ελευθέρωσε η 11χρονη κόρη της, λίγο αργότερα που ξύπνησε, ενώ το αυτοκίνητο (Fiat Punto) βρέθηκε την επόμενη μέρα στο νομό Λάρισας.

 

Αναβλήθηκε η  30χρονου για επίθεση κατά μελών της Χ.Α.

 

έα αναβολή για τον Ιούνιο του 2017, πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη ενός 30χρονου, που ανήκει στο χώρο των αντιεξουσιαστών και κατηγορείται ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2012 επιτέθηκε, μαζί με άλλους, σε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί για σήμερα και έξω από τα Δικαστήρια παραβρέθηκαν περίπου 50 αλληλέγγυοι, που αφού πληροφορήθηκαν ότι η δίκη αναβλήθηκε εκ νέου, έκαναν πορεία από τα Δικαστήρια, προς την κατάληψη Ματσάγγου, στις 10.30 σήμερα το πρωί.

Ο 30χρονος κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, είχε αναγνωριστεί ως ένα από τα 15 άτομα που την Κυριακή το βράδυ, στις 23 Δεκεμβρίου 2012, βγήκαν από το Πανεπιστήμιο και επιτέθηκαν σε ομάδα πέντε μελών της Χρυσής Αυγής με σιδερολοστούς και καρέκλες.

Αποτέλεσμα ήταν τρία άτομα να τραυματιστούν, δύο άτομα ελαφρά, ένας 23χρονος κι ένας 20χρονος, ενώ ένας 55χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι καθώς δέχθηκε χτύπημα με σιδερολοστό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση