Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Προφυλακίστηκε ο 43χρονος Αλβανός με τα 200 γραμμάρια κάνναβης
Προφυλακίστηκε ο 43χρονος Αλβανός με τα 200 γραμμάρια κάνναβης

Προφυλακίστηκε ο 43χρονος Αλβανός με τα 200 γραμμάρια κάνναβης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την του στον ανακριτή ο 43χρονος Αλβανός που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μαζί με μια 26χρονη Ελληνίδα, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, και κατηγορούνταν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Εναντίον τους ο εισαγγελέας υπηρεσίας είχε ασκήσει κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αφού είχε περίπου 200 γραμμάρια ακατστης κάνναβης.

Κατά την τους, φέρονται να υποστήριξαν ότι τα είχαν για δική τους χρήση.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισαν με τους ισχυρισμούς τους και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, ο μεν 43χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, η δε 26χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παραμονής στο εξωτερικό.

α σημειωθεί ότι σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία του είχε επιβληθεί ς τεσσάρων ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο 43χρονος αναμένεται να οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρικάλων είτε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι κατελήφθη από τους αστυνομικούς να επιβαίνει σε και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατστης κάνναβης, συνολικού βάρους 201,3 γρ., δύο κινητά τηλέφωνα κι ένας τρίφτης.

Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικρο, βάρους 1,95 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση