Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Προφυλακιστέος ο 48χρονος από τη Ζαγορά για τα 7,5 κιλά χασίς
Προφυλακιστέος ο 48χρονος από τη Ζαγορά για τα 7,5 κιλά χασίς

Προφυλακιστέος ο 48χρονος από τη Ζαγορά για τα 7,5 κιλά χασίς

Στη φυλκή οδηγήθηκε χθες ο 48χρονος πό τη , ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, και κατηγορούνταν για κατοχή, διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για παράνομη .

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τα 5 δενδρύλλια ινδικής ς τα καλλιεργούσε για προσωπική του χρήση, λέγοντας πως από αυτά, βγήκαν τα 7,5 κιλά χασίς.

Παράλληλα δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, χωρίς όμως να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει βάση το επιχείρημα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών κι εκρηκτικών υλών, μετά από στο του και σε βοηθητικού χώρους.

Κατά την βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα βαρέλι με 7.585 γρ. χασίς, επιμερισμένο σε 101 συσκευασίες, μία ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή σφράγισης νάιλον, ένα τηλέφωνο, μία συσκευασία με 1.528 γρ. εκρηκτικής ύλης, έξι πυροκροτητές, ένα φιτίλι βραδύκαυστο, μήκους 120 εκ., ένα δίκαννο όπλο, ένα μονόκαννο όπλο, τα οποία κατείχε παράνομα, μία συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), μία συσκευασία βάρους 8 γρ. με σπόρους ς και το ποσό των 1.800 € σε χαρτονομίσματα των 50 €, προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση