Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Προφυλακιστέοι οι δύο Βολιώτες που εξέδιδαν αλλοδαπές σε μπαρ
Προφυλακιστέοι οι δύο Βολιώτες που εξέδιδαν αλλοδαπές σε μπαρ

Προφυλακιστέοι οι δύο Βολιώτες που εξέδιδαν αλλοδαπές σε μπαρ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος που εξέδιδαν αλλοδαπές στο μπαρ που διατηρούσαν στο κέντρο του , μετά την τους στον ανακριτή, ενώ τα άλλα δύο μέλη αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη τους.

Στη φυλακή θα οδηγηθούν ο 48χρονος και ο 68χρονος, ενώ ελεύθεροι αφέθηκαν ένας 51 χρονών και η 56χρονη γυναίκα, ενόψει της δίκης τους για σύσταση και συμμετοχή σε , με σκοπό τη διάπραξη του αδικήματος της σωματεμπορίας.

Οι τέσσερις διατηρούσαν μπαρ στην πόλη του , στο οποίο προσλάμαν αλλοδαπές , με το πρόσχημα της παροχής ς ως σερβιτόρες, ενώ ουσιαστικά αυτές παρείχαν υπηρεσία συνοδού-συντρόφου πελατών του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής και το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 20.000 € σε δύο μήνες.

Τα μέλη του κυκλώματος, εκμεταλλευόμενοι την προσωπική και οικονομική κατάσταση των γυναικών, τις παρέσυραν να εκδίδονται, έναντι χρηματικής αμοιβής 100-150 €, με πελάτες του καταστήματος, είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ, είτε σε άλλους χώρους.Εκτιμάται ότι στους δύο μήνες που ξεκίνησε τη δράση του το κύκλωμα, εξέδωσε εννέα γυναίκες.

Η 56χρονη γυναίκα εμφανίζονταν ως ιδιοκτήτρια του μπαρ, ο 48χρονος ως γενικός διαχειριστής που λειτουργούσε με τη συνδρομή του 68χρονου, και ο 51χρονος ως μπάρμαν υπεύθυνος του μπαρ, που ενημέρωνε τους άλλους δύο.Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση