Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Προφυλακιστέος ο 38χρονος για πορνογραφία
Προφυλακιστέος ο 38χρονος  για πορνογραφία

Προφυλακιστέος ο 38χρονος για πορνογραφία

Προφυλκιστέος κρίθηκε μετά την του στον Ανκριτή σήμερα ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για .

Να σημειωθεί ότι κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί, αιφνιδιαστική έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο του 38χρονου στον Βόλο.

Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα στα ψηφιακά μέσα του 38χρονου, διακριβώθηκε η κατοχή εκατοντάδων αρχείων με υλικό ς ανηλίκων, πράξη για την οποία συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι , οι οποίοι θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για εργαστηριακές .

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και ο 50χρονος πεθερός του.

Ο 25χρονος τσιγγάνος, ο οποίος κατηγορείται από την 13χρονη κουνιάδα του ότι ασέλγησε σε βάρος της ζήτησε κι έλαβε για την Παρασκευή 26 Ιουνίου, προκειμένου να απολογηθεί.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και ο 50χρονος πεθερός του – της 13χρονης, ο οποίος επιτέθηκε στον 25χρονο τραυματίζοντάς τον.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση