Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Προφυλακιστέος ο 38χρονος για πορνογραφία
Προφυλακιστέος ο 38χρονος  για πορνογραφία

Προφυλακιστέος ο 38χρονος για πορνογραφία

Προφυλκιστέος κρίθηκε μετά την πολογία του στον Ανακριτή σήμερα ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ανηλίκων.

Να σημειωθεί ότι κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί, αιφνιδιαστική , παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του 38χρονου στον Βόλο.

Από την επιτόπια ψηφιακή στα ψηφιακά μέσα του 38χρονου, διακριβώθηκε η κατοχή εκατοντάδων αρχείων με υλικό ς ανηλίκων, πράξη για την οποία συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ, οι οποίοι θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για εργαστηριακές .

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή 26 Ιουνίου θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που κατηγορείται για και ο 50χρονος πεθερός του.

Ο 25χρονος τσιγγάνος, ο οποίος κατηγορείται από την 13χρονη κουνιάδα του ότι ασέλγησε σε βάρος της ζήτησε κι έλαβε για την Παρασκευή 26 Ιουνίου, προκειμένου να απολογηθεί.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και ο 50χρονος πεθερός του – της 13χρονης, ο οποίος επιτέθηκε στον 25χρονο τραυματίζοντάς τον.

"Αλιεύοντας" την είδηση