Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυς
Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυς

Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυς

Προφυλκιστέ κρίθηκε η της άτυχης Αννυς, 4 ετών, μετά από απολογία σχεδόν τεσσάρων ωρών ενώπιον της 10ης Τακτικής Ανακρίτριας και παρά την προσπάθειά να ελαχιστοποιήσει τις τεράστιες ευθύνες της και να αποφύγει την προσωρινή κράτηση.

Στο απολογητικό της υπόμνημα η του κοριτσιού, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον βιολογικό της πατέρα, επιχειρεί να πείσει ότι δεν συνέδραμε συνειδητά στη συγκάλυψη της πρωτοφανούς παιδοκτονίας.

Από τη προκύπτει ότι η 25χρονη δεν είχε συμμετοχή στο φόνο του παιδιού, ούτε στον μακάβριο τρόπο της ς του πτώματος.  Ομως συνέδραμε συνειδητά τον σύντροφό της και δράστη του φονικού για να διαφύγει τη σύλληψη και να στρέψει τις αρχές στην εκδοχή της ς.

«Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολο σε βάρος του παιδιού μου». Αυτό θα υποστηρίξει στην απολογία, όπως προκύπτει από το υπομνημά της η μητέρα της Άννυς, που βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και .

Ωστόσο από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού ως και την που η αστυνομία, παρουσίασε συντριπτικά στοιχεία που βεβαίωναν τον φόνο και ανάγκασαν τον δράστη να ομολογήσει, η κατηγορούμενη έκανε το παν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση