Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυς
Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυς

Προφυλακιστέα η μητέρα της Άννυς

Προφυλακιστέα κρίθηκε η της άτυχης Αννυς, 4 ετών, μετά από σχεδόν τεσσάρων ωρών ενώπιον της 10ης Τακτικής Ανακρίτριας και παρά την προσπάθειά να ελαχιστοποιήσει τις τεράστιες ευθύνες της και να αποφύγει την προσωρινή ση.

Στο απολογητικό της υπόμνημα η του κοριτσιού, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον βιολογικό της πατέρα, επιχειρεί να πείσει ότι δεν συνέδραμε συνειδητά στη συγκάλυψη της πρωτοφανούς παιδοκτονίας.

Από τη προκύπτει ότι η 25χρονη δεν είχε συμμετοχή στο φόνο του παιδιού, ούτε στον μακάβριο τρόπο της ς του τος.  Ομως συνέδραμε συνειδητά τον σύντροφό της και δράστη του φονικού για να διαφύγει τη σύλληψη και να στρέψει τις αρχές στην εκδοχή της ς.

«Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού μου». Αυτό θα υποστηρίξει στην , όπως προκύπτει από το υπομνημά της η μητέρα της ς, που βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και ψευδορκία.

Ωστόσο από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού ως και την ώρα που η αστυνομία, παρουσίασε συντριπτικά στοιχεία που βεβαίωναν τον φόνο και ανάγκασαν τον δράστη να ομολογήσει, η κατηγορούμενη έκανε το παν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση