Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Πολιτική βούληση για ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο
Πολιτική βούληση για ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο

Πολιτική βούληση για ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο

Eπαναβεβαιώθηκε από τον γ.γ. του Υπ. Δικαιοσύνης Γιώργο Σάρλη η πολιτική βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου για ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο, κατά τη σύσκεψη της άτυπης Επιτροπής για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σήμερα 24/11/2016, με τη συμμετοχή από την πλευρά του Δ.Σ.Β. του προέδρου και του β’ αντιπροέδρου Λάζαρου Γαϊτάνη και Σπύρου Μαρδέλη αντίστοιχα και από την πλευρά του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της προέδρου Ιωάννας Παπαδημητρίου.

Για την εκκίνηση της διαδικασίας συμφωνήθηκε να ζητηθεί από την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Βόλου η εξεύρεση μέσω της Υπηρεσίας «κτιριακές υποδομές» του Υπουργείου κατάλληλου δημόσιου ή δημοτικού οικοπέδου με δωρεάν παραχώρηση.

Κατά τη συνεδρίαση από τη μεριά του Γ.Γ. και των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, που συμμετέχουν στην Επιτροπή, διευκρινίστηκε ότι μεταξύ των κατάλληλων οικοπέδων για ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου δεν μπορούν να συμπεριληφθούν αυτά της Στέγης Ανηλίκων και των Δικαστικών Φυλακών της οδού Μεταμορφώσεως.

Το πρώτο για τον λόγο ότι η Στέγη Ανηλίκων πρόκειται να επαναλειτουργήσει ενώ το δεύτερο για τον λόγο ότι το έργο της κατασκευής Φυλακών στο Αϊδίνι έχει οριστικά εγκαταλειφθεί.

Ο Γ.Γ. του Υπ. Δικαιοσύνης αποδέχθηκε αίτημα του προέδρου του Δ.Σ.Β. για συμμετοχή στην άτυπη Επιτροπή Εργασίας κι εκπροσώπου του Τ.Ε.Ε., ενώ δεσμεύτηκε για επίσκεψή του στον Βόλο στο αμέσως προσεχές διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 18χρονου για #ναρκωτικά #ναρκωτικά - https://t.co/bYCSKXbNp6 -

  • Ξεκινά η προπονητική περίοδος στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου #ΑκαδημίαΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/ewlillFQvM -

  • Σε εξέλιξη το διεθνές τουρνουά της Σ.Ε. Βόλου - https://t.co/AYEnwUwaOb -

"Αλιεύοντας" την είδηση