Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ποινή 18 μηνών σε 38χρονη για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού
Ποινή 18 μηνών σε 38χρονη για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

Ποινή 18 μηνών σε 38χρονη για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

“Καμπάνα” 18 μηνών με τριετή έριξε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε 38χρονη Βολιώτισσα ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη, για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού.

Η κατηγορούμενη που δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην, φέρεται να τοποθέτησε ξύλινο στέγαστρο με τέντα 26 τετραγωνικών μέτρων, ενώ περιμετρικά τοποθέτησε με ξύλινο δάπεδο, με σκοπό να βάλει στο χώρο τραπεζοκαθίσματα.

Η πράξη τελέστηκε από τις 13 Φεβρουαρίου του έως και τις 21 Φεβρουαρίου του ίδιου χρόνου και έγινε έλεγχος από το λιμενικό που συνέταξε ανάλογο έγγραφο και δημιουργήθηκε έκθεση από την του Δημοσίου.

Καταδικάστηκε για στην εφορία  

Ποινή 12 μηνών με τριετή και , επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε 46χρονο ελεύθερο επαγγελματία από την ευρύτερη περιοχή του για προς το Δημόσιο.

Ο κατηγορούμενος που εκπροσωπήθηκε στη από πληρεξούσιο δικηγόρο φέρεται να μην κατέβαλλε συνολικό 113.000€.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πριν το Πάσχα η εξόφληση στο 100%  της συντριπτικής πλειοψηφίας των αγροτών για τις ζημιές του 2020… - https://t.co/PiB0Ip1wi3 -

  • Γυμνάσια-Λύκεια: Κλείνουν στις 11 Ιουνίου, χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες ενδοσχολικές εξετάσεις… - https://t.co/VT2Ef6qbFt -

  • Δεύτερη στους εμβολιασμούς η Μαγνησία στη Θεσσαλία - https://t.co/6wdGuUIM9R -

"Αλιεύοντας" την είδηση