Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Πάτρα: Ανασύρθηκε το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας
Πάτρα: Ανασύρθηκε το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Ανασύρθηκε το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου το τάμπλετ από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα, ενώ συνεχίζονται οι για την υπόθεση του θανάτου της, για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το τάμπλετ θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:00, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της Τζωρτζίνας. ωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της 9χρονης.

Η εντολή για την εκταφή δόθηκε από την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα. Η απόφασή της προέκυψε μετά την κατάθεση του πατέρα των άτυχων παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε με δική του πρωτοβουλία ότι στηρίζει την κατηγορία εις βάρος της συζύγου του (πολιτική ) και επιβεβαίωσε στην ανακρίτρια τα περί τάμπλετ.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη και ενώ η ανάκριση «τρέχει» με πολύ γρήγορους ρυθμούς, οι για το στυγερό έγκλημα της Πάτρας αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ήδη η ανακρίτρια ξεκίνησε από χθες την εξέταση γιατρών που κατά καιρούς και σε πολλά νοσοκομεία είχαν παράσχει ιατρικές υπηρεσίες στο άτυχο παιδί.

Άλλωστε στη υπάρχουν ήδη 70 γιατρών και νοσηλευτών που επιβεβαιώνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο της 9χρονης προκλήθηκε από τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης που δόθηκε από τη της.

Παράλληλα, οι δύο εισαγγελείς που έχουν οριστεί για την έρευνα σχετικά με τον θάνατο των άλλων δύο, μικρότερων, παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη «τρέχουν» τις διαδικασίες προκειμένου να αποκαλυφθεί ποια ήταν η αιτία του αιφνίδιου θανάτου τους, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί. Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, σε στενή συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αλλά και ομάδα ιατροδικαστών, διερευνούν τις συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών που συνέβησαν το 2019 και το .

Την ίδια , η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι πλέον προφυλακισμένη για τη στυγερή δολοφονία της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της, παραμένει ψυχρή και αμετανόητη, δεν έχει ομολογήσει την πράξη που της αποδίδεται παρά τα αδιάσειστα στοιχεία του κατηγορητηρίου, ενώ αδιάσειστα χαρακτήρισε τα στοιχεία της κατηγορίας και ο πατέρας των παιδιών που κατέθεσε στην ανακρίτρια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση