Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Οκτώ μήνες σε 40χρονο αθίγγανο που έκλεβε βενζινάδικα
Οκτώ μήνες σε 40χρονο αθίγγανο που έκλεβε βενζινάδικα

Οκτώ μήνες σε 40χρονο αθίγγανο που έκλεβε βενζινάδικα

Πρατήρια ς έβαλαν στο στόχαστρο δύο αθίγγανοι, οι οποίοι τρύπωσαν στο εσωτερικό τους και πήραν από τις ταμειακές μηχανές μικροποσά, αλλά και δύο ακριβά κινητά τηλέφωνα.

Πιο συγκεκριμένα ένας αθίγγανος, μαζί με άγνωστο συνεργό του τον Απρίλιο του 2017, πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη προσοχής του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν 10 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Το της κλοπής είδε τον έναν δράστη να κινείται περίεργα κοντά στο ταμείο, αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με τον 40χρονο να φεύγει τρέχοντας.

Στη συνέχεια γύρω στις 11 τη νύχτα πήγαν σε άλλο στο Βόλο και περίμεναν μέχρι να φύγει ο υπάλληλος, ο οποίος έλειψε για λίγα λεπτά.

Έτσι ο αφαίρεσε από το ταμείο ποσό 100€, καθώς επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας.

Σημειώνεται πως τα τηλέφωνα βρέθηκαν κατόπιν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Έτσι το Μονομελές επέβαλε στον 40χρονο, που καταδικάστηκε ερήμην, οκτώ μηνών με τριετή , ενώ του έδωσε και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Καταδίκη για κλοπή δικύκλου 

Σε μια ακόμα περίπτωση κλοπής το Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε ερήμην ποινή ς ενός έτους με και έφεση, σε 38χρονο Βολιώτη για κλοπή δικύκλου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τον Απρίλιο του 2016 στο Βόλο έκλεψε από έναν 34χρονο το μηχανάκι του, το οποίο όμως στη συνέχεια βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση