Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Οκτώ μήνες σε 40χρονο αθίγγανο που έκλεβε βενζινάδικα
Οκτώ μήνες σε 40χρονο αθίγγανο που έκλεβε βενζινάδικα

Οκτώ μήνες σε 40χρονο αθίγγανο που έκλεβε βενζινάδικα

Πρατήρια βενζίνης έβαλαν στο στόχαστρο δύο αθίγγανοι, οι οποίοι τρύπωσαν στο εσωτερικό τους και πήραν από τις ταμειακές μηχανές μικροποσά, αλλά και δύο ακριβά κινητά τηλέφωνα.

Πιο συγκεκριμένα ένας 40χρονος αθίγγανος, μαζί με άγνωστο συνεργό του τον Απρίλιο του 2017, πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη προσοχής του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν 10 από την ταμειακή μηχανή.

Το της κλοπής είδε τον έναν δράστη να κινείται περίεργα κοντά στο , αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με τον 40χρονο να φεύγει τρέχοντας.

Στη συνέχεια γύρω στις 11 τη νύχτα πήγαν σε άλλο στο Βόλο και περίμεναν μέχρι να φύγει ο υπάλληλος, ο οποίος έλειψε για λίγα λεπτά.

Έτσι ο 40χρονος αφαίρεσε από το 100€, καθώς επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας.

Σημειώνεται πως τα τηλέφωνα βρέθηκαν κατόπιν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Έτσι το Μονομελές επέβαλε στον 40χρονο, που καταδικάστηκε ερήμην, φυλάκιση οκτώ μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του έδωσε και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Καταδίκη για  

Σε μια ακόμα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε ερήμην φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και έφεση, σε 38χρονο Βολιώτη για .

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας τον Απρίλιο του 2016 στο Βόλο έκλεψε από έναν 34χρονο το μηχανάκι του, το οποίο όμως στη συνέχεια βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση