Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεαρός βολιώτης έβαλε φωτιά σε άδειο κτίριο για να περάσει την ώρα του…
Νεαρός βολιώτης έβαλε φωτιά σε άδειο κτίριο για να περάσει την ώρα του…

Νεαρός βολιώτης έβαλε φωτιά σε άδειο κτίριο για να περάσει την ώρα του…

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης, επέβαλλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 27χρονο, που κατηγορούνταν για την πρόκληση φωτιάς σε εγκαταλειμμένο κτίριο στο Βόλο, που είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει η σκεπή του.

Ο άνδρας δικάστηκε για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο δημιουργήθηκε κίνδυνος σε ξένα πράγματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Πιο αναλυτικά ο 27χρονος στις 6 Απριλίου του 2018 στη 1:15 τα ξημερώματα, φέρεται να μπήκε σε εγκαταλειμμένο κτίριο στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αλαμάνας, και να έβαλε φωτιά σε σωρό σκουπιδιών που υπήρχαν μέσα.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο χώρο εξαιτίας των απορριμμάτων και έφτασε στη σκεπή η οποία κατέρρευσε λίγο αργότερα, όταν ο 27χρονος είχε βγει έξω.

Ο νεαρός φέρεται να προέβη σε αυτή την πράξη για να περάσει την ώρα του και συνελήφθη από την αστυνομία όταν κάποιος που περνούσε από την περιοχή τον είδε να κινείται περίεργα και ειδοποίησε τις αρχές.

Η μητέρα του 27χρόνου στη κατάθεση της στο Δικαστήριο έκανε λόγο για προσωπικά προβλήματα του παιδιού της, προσθέτοντας ότι λαμβάνει παράλληλα φαρμακευτική αγωγή.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ανέφερε πως τελεί υπό ιατρική παρακολούθηση, με την έδρα τελικά να αποφασίζει την επιβολή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, και τη δυνατότητα άσκησης έφεσης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση