Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » ΜΟΔ Βόλου: Διακοπή για την 1η Νοεμβρίου στη δίκη του Λαρισαίου για απόπειρα ασέλγειας
ΜΟΔ Βόλου: Διακοπή για την 1η Νοεμβρίου στη δίκη του Λαρισαίου για απόπειρα ασέλγειας

ΜΟΔ Βόλου: Διακοπή για την 1η Νοεμβρίου στη δίκη του Λαρισαίου για απόπειρα ασέλγειας

Διεκόπη για την 1η Νοεμβρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, η δίκη του 60χρονου Λαρισαίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο , ο οποίος φέρεται να προσέφερε σε , με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος τους.

Ο μεσήλικας κατηγορείται συνολικά για ένα αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα και για δύο πλημμελήματα και κινδυνεύει με πολυετή .

Συγκεκριμένα παραπέμπεται για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής, κατά την οποία το έχει συμπληρώσει τα 10 και όχι τα 15 έτη (δύο περιπτώσεις), κατά συρροή, εξακολούθηση και κατά συνήθεια, σε βαθμό κακουργήματος.

Για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής, που συμπλήρωσε τα 15 χρόνια κατ' εξακολούθηση (άλλες δύο περιπτώσεις) σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου κατά συρροή, εξακολούθηση και κατά συνήθεια σε βαθμό πλημμελήματος (μια περίπτωση).

Ο άνδρας που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, συνελήφθη το καλοκαίρι του 2014 μετά από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στην εισαγγελία ς, η μητέρα ενός από τα φερόμενα τα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2014, ο Λαρισαίος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να προσεγγίζει .

Προσποιούμενος συνομήλικο τους, τους έστελνε μηνύματα και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ζητούσε από τα κορίτσια να συναντηθούν. Αφού τις έπειθε, έδινε ραντεβού μαζί τους σε διάφορα σημεία της πόλης της ς, όπου κατόπιν χρησιμοποιώντας ως δέλεαρ διάφορα χρηματικά δώρα, προσπαθούσε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης, φαίνεται πως γνώριζε προσωπικά την αδελφή ενός από τα παρ' ολίγον του και το «κουβάρι της υπόθεσης» ξετυλίχθηκε, όταν ένα από τα κορίτσια αναγκάστηκε να μιλήσει στη μητέρα του για το τι συνέβη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση