Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Μηνυτήρια αναφορά της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
Μηνυτήρια αναφορά  της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Μηνυτήρια αναφορά της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας  Θάλειας Στάχτου.

Η μήνυση αυτή ανατρέχει πολλά χρόνια προς τα πίσω, λόγω πολλών αναβολών του δικαστηρίου, κυρίως με αίτηση των μηνυτών.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των δημοτικών υπαλλήλων. 

Με ευθείες απειλές και εκφοβισμούς των εργαζομένων καλλιεργείται η φίμωσή τους.

Όλες αυτές οι λογικές βρίσκουν έμπνευση στις επιλογές της Κυβέρνησης για περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών και στη συστηματική προσπάθεια ενοχοποίησης της συλλογικής δράσης και των κινητοποιήσεων.

Στηρίζοντας τον Σύλλογο και την πρόεδρό του, προκηρύσσεται στάση εργασίας από τις 11.30 έως και 13.30 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις δύο (2) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους  και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά τους να δώσουν δυναμικό παρών στις 11.30 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

“Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν” αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Μεσόγειο - https://t.co/fYISCtqpAv -

  • Βαρύ κλίμα μετά την επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα - https://t.co/YRP4CVIPJP -

  • Κορωνοϊός-Λάρισα: Κατέληξε μια 81χρονη, διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός - https://t.co/1HI6dMvuud -

"Αλιεύοντας" την είδηση