Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μηνυτήρια αναφορά της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
Μηνυτήρια αναφορά  της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Μηνυτήρια αναφορά της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

Την Τετάρτη 20 οεμβρίου 2019 εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η μηνυτήρια δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων Μαγνησίας  Θάλειας Στάχτου.

Η αυτή ανατρέχει πολλά χρόνια προς τα πίσω, λόγω πολλών αναβολών του δικαστηρίου, κυρίως με αίτηση των μηνυτών.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση της νομιμότητας και των δικαιωμάτων των δημοτικών υπαλλήλων. 

Με ευθείες και εκφοβισμούς των εργαζομένων καλλιεργείται η φίμωσή τους.

Όλες αυτές οι λογικές βρίσκουν έμπνευση στις επιλογές της Κυβέρνησης για περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών και στη συστηματική προσπάθεια ενοχος της συλς δράσης και των κινητοποιήσεων.

Στηρίζοντας τον Σύλλογο και την πρόεδρό του, προκηρύσσεται στάση εργασίας από τις 11.30 έως και 13.30 το μεσημέρι για τις πρωινές βάρδιες και τις δύο (2) πρώτες ώρες για τις απογευματινές βάρδιες, καλώντας ταυτόχρονα τους εργαζόμε  και όσοι πιστεύουν στον αγώνα για τα δικαιώματά τους να δώσουν δυναμικό παρών στις 11.30 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

“Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκεί που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν” αναφέρουν οι .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση