Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Άγγελος Αγραφιώτης
Μηνυτήρια αναφορά  κατέθεσε ο Άγγελος Αγραφιώτης

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Άγγελος Αγραφιώτης

Μηνυτήρια αναφορά στην Πλημμελειοδικών, κατέθεσε ο Άγγελος , πρώην πρόεδρος του , με αφορμή τα αναφερόμενα στην πρόσφατη εκδήλωση του Πλούταρχου, την οποία διοργάνωσε η προσωρινή διοίκηση της ΦΑΒ, όλα τα έσοδα της οποίας,σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΦΑΒ, θα πήγαιναν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Όπως αναφέρει “Αντίθετα το κατάστημα που φιλοξένησε την εκδήλωση, δημοσιοποίησε πως, μέρος των εσόδων θα διατίθεντο για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.

Απομένει στον αρμόδιο εισαγγελέα, να διερευνήσει εάν όλα τα έσοδα ή μέρος των εσόδων της βραδιάς,κατέληξαν για την οικονομική ενίσχυση του , καθώς και το ύψος τους, από μια εκδήλωση που στηρίχθηκε από τους Βολιώτες που γέμισαν το κατάστημα, αφού ο σκοπός της ήταν φιλανθρωπικός”.

 

Η ΦΑΒ

Το Σωματείο της  Φιλόπτωχου Αδελφότητας Βόλου  οργάνωσε μία φιλανθρωπική  εκδήλωση με τον Γιάννη Πλούταρχο στις 5/12/, στο νυχτερινό κέντρο  PREMIERA full of live VOLOS . Διατέθηκαν 850 εισόδου, έκαστη αξίας 20,00 ευρώ. Συνολικά από την διάθεση των ανωτέρω καρτών το Σωματείο εισέπραξε 17.000,00 ευρώ εκ των οποίων τα 5.580,00 ευρώ αποδόθηκαν κατόπιν συντάξεως ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης μεταξύ του κέντρου διασκέδασης και του Σωματείου, προκειμένου να παραχωρήσει η επιχείρηση το χώρο και τον εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η επιτυχής εκδήλωση απέφερε στη Φιλόπτωχο α)το των 11.420 ευρώ από την πώληση καρτών εισόδου και β)το των 820,00 ευρώ από  τη λαχειοφόρο.

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης διαθέτει αυτά τα χρήματα αποκλειστικά στο Ορφανοτροφείο Βόλου, προκειμένου να το ενισχύσει οικονομικά και τονίζει: “Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμά μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κο Γιάννη Πλούταρχο για την αφιλοκερδή συμμετοχή του, καθώς και την κυρία Αρριέτα Περεντίδη (κοσμηματοπωλείο «Πετράδι») για το σετ κοσμημάτων που προσέφερε για την λαχειοφόρο μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο  Σταύρο άκο για την δωρεάν φιλοξενία των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, στο του «Volos Palace» και την διεύθυνση της επιχείρησης PREMIERA για την άψογη συνεργασία μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον δήμαρχο κο Αχιλλέα Μπέο που με εγκαρδιότητα αγκάλιασε και αυτή μας την προσπάθεια”.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση