Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μηνυτήρια αναφορά δημάρχου Αλμυρού κατά της διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ
Μηνυτήρια αναφορά  δημάρχου Αλμυρού κατά της διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ

Μηνυτήρια αναφορά δημάρχου Αλμυρού κατά της διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ

Την Παρασκευή 28 Απριλίου το πρωί, εκδικάζεται στο τριμελές πλημμελειοδικείο η μηνυτήρια αναφορά του δημάρχου Αλμυρού  κατά της προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων ΜΑγνησίας Θάλειας Στάχτου και της γραμματέως Εύης Καρυδάκη.

Όπως τονίζεται “Η  αυτή έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών διώξεων υπαλλήλων, με “περιτύλιγμα” την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ξεκάθαρο στόχο την τους. Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση  των δικαιωμάτων των δημοτικών υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες. 
Στηρίζοντας τον Σύλλογό μας,  την πρόεδρο καθώς και την γραμματέα του, προκηρύσσουμε στάση εργασίας  από τις 9.00 το πρωί  έως και τις 12.00 το μεσημέρι, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους  να δώσουν δυναμικό παρών στις 9.00 το πρωί στα Δικαστήρια  Βόλου.
Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας  τρομοκρατήσουν”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση