Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μηνυτήρια αναφορά Αγγ. Αγραφιώτη κατά του Δ.Σ του ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου
Μηνυτήρια αναφορά Αγγ. Αγραφιώτη κατά του Δ.Σ του ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου

Μηνυτήρια αναφορά Αγγ. Αγραφιώτη κατά του Δ.Σ του ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου

 Μηνυτήρια κατά του Δ.Σ του ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου και οποιουδήποτε άλλου προκύψει από την προανάκριση ότι φέρει ευθύνη για την παραμέληση της επιμέλειας των τροφίμων του Ιδρύματος, καθώς και για τη συνεχή άρθρων του εσωτερικού κανονισμού, που θέτει σε κίνδυνο την εξέλιξη της προόδου των  τροφίμων, αλλά και των δωρεών που οι συμπολίτες  προσφέρουν, κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος Αγγ. Αγραφιώτης.

Ο ίδιος τονίζει: “Για να διοικηθεί το ίδρυμα δεν αρκούν φιέστες στα μπουζούκια, με celebrities και ανακοινώσεις στον Τύπο περί ενεργειών του προέδρου του Δ.Σ  ή αναρτήσεις δηλώσεων υποτέλειας της διοίκησης του ιδρύματος προς το «αφεντικό» της πόλης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα παιχνίδια τους αυτά, εμπλέκουν ακόμη και τα ανήλικα παιδιά 8-18 ετών,  τα οποία με ιδιαίτερη ευαισθησία μίλησαν για το δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και του έστειλαν 22 ζεστά ευχαριστώ, για όσα κάνει για το ορφανοτροφείο και που γέμισε τον κουμπαρά του ιδρύματος με τόσα χρήματα…..

Μάλλον η διοίκηση του ιδρύματος αναφέρεται στις 150.000€ που εξήγγειλε ότι θα έφερνε ο Αχιλλέας Μπέος, με 5 τηλέφωνα που θα έκανε σε φίλους του για να σώσει το ίδρυμα, αλλά ποτέ δεν ήρθαν… Ίσως δεν βρήκε χρόνο να κάνει τα τηλέφωνα…

Η Εισαγγελία Βόλου καλείται να διερευνήσει μεταξύ άλλων, γιατί από το Σεπτέμβριο που ανέλαβαν τη διοίκηση, με τον τρόπο που διοικούν, έχουν καταργήσει τον παιδαγωγικό τομέα και δεν υπάρχει υπεύθυνος παρακολούθησης των δραστηριοτήτων & προόδου των παιδιών, γιατί δεν έχουν κοινωνική λειτουργό και διοικητικό διευθυντή, γιατί δεν κάνουν ορθή διαχείριση των χρημάτων του ιδρύματος, με οι εργαζόμενοι να είναι απλήρωτοι και να ασκούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους σε βάρος των ανηλίκων τροφίμων, γιατί οι τρόφιμοι έχουν απουσίες από τα σχολεία τους και διέκοψαν τα φροντιστήριά τους δίχως κανένας  να ενδιαφερθεί να επικοινωνήσει με τους κ.α.

Ο αντικαταστάτης δήμαρχος Βόλου Θάνος Θεοδώρου, τι έχει να  απαντήσει στους ; Ο πατέρας του Κωνσταντίνος διοικεί το ίδρυμα όπως προβλέπεται από το νόμο και τους κανονισμούς; Τι κάνει για τη σημερινή κατάσταση που έχει περιέλθει το ίδρυμα που θα έσωζαν, μόλις αναλάμβαναν τη διοίκησή του;

Οι ως χθες λατοι αντιδήμαρχος Μπατζιάκας  και η πρόεδρος της ΦΑΒ Γεωργακλή, που εξέδιδαν κοινές ανακοινώσεις, σε βάρος μου, επειδή δεν είχα κοινωνική λειτουργό, σήμερα τα βλέπουν όλα καλά;

Υπάρχει σήμερα κοινωνική λειτουργός;

Υπάρχουν παιδαγωγοί που πρώτα υπήρχαν; Μειώθηκε το ; Πληρώνεται το προσωπικό, όπως πληρωνόταν πρώτα;

Μαθαίνω βέβαια πως ήθελαν να εκδώσουν νέα ανακοίνωση σε βάρος μου, αλλά βρίσκουν εμπόδιο στην επιστολή στήριξης της διοίκησής μου, των 7  από τους 9 εργαζομένους του ιδρύματος, που τους είχε κοινοποιηθεί.

Αντί η πρόεδρος της ΦΑΒ Γεωργακλή να συνδράμει τη διοίκηση, μαλώνει τους εργαζόμενους  που συνέταξαν και έστειλαν την επιστολή αυτή.

Επιτέλους θα πρέπει να αντιληφθεί η διοίκηση του ιδρύματος και ο εποπτεύων Μπατζιάκας, πως διοικούν ίδρυμα στο οποίο μεγαλώνουν παιδιά και όχι… ποδοσφαιρική ομάδα!

Το Ορφανοτροφείο Βόλου έχει μεγάλη και βαριά για να την καπηλεύονται με δήθεν «φιλανθρωπικές δράσεις», βγάζοντας με διάσημους,  που κάνουν καλό στη δημόσια εικόνα του «αφεντικού» και ορισμένων θλιβερών παρατρεχάμενων,  αλλά που… καταστρέφουν ανθρώπινες ψυχές.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση