Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μήνυση Δήμου Βόλου για την υπόθεση ΕΡΓΗΛ
Μήνυση Δήμου Βόλου για την υπόθεση ΕΡΓΗΛ

Μήνυση Δήμου Βόλου για την υπόθεση ΕΡΓΗΛ

Μήνυση κτά πντός υπευθύνου, καθώς και φάκελο με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης της ΕΡΓΗΛ, μεταξύ των οποίων και η απόφαση του πειθαρχικού για απόλυση του πρώην διευθυντή Τ.Υ. της ΔΕΥΑΜΒ Δημ. Κουτσιφέλη κατέθε στην Πρωτοδικών Βόλου, ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος και ο νομικός σύμβουλος Αντ. Ξηρός.

Μετά την κατάθεση του φακέλου και της μήνυσης ο Θάνος τόνισε: «η Δημοτική Αρχή παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στους δημότες και κάναμε το αυτονόητο. Ήρθαμε σήμερα εδώ και καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και έναν πλήρη φάκελο ο οποίος είναι ένα όπλο στα χέρια πλέον της δικαιοσύνης για να υπάρξει στο σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει. Εμείς με την σειρά μας κάναμε και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ και η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσιακοί παράγοντες όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραδώσουμε τον πλήρη φάκελο σήμερα στη δικαιοσύνη, έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση και θα αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που δημιούργησαν αυτό το σκάνδαλο».

Για το περιεχόμενο του φακέλου εξήγησε ότι περιέχει κάποια καινούργια στοιχεία και πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις από το Πειθαρχικό που πέρασαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες και άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει. Είναι στοιχεία για όλο το θέμα, το σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ.
Για το εάν η σημερινή κίνηση μπορεί να ενισχύσει την διεκδίκηση της ΔΕΥΑΜΒ έναντι της ΕΡΓΗΛ που είναι πλέον στον , ο εκτελών χρέη δημάρχου επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα κάνει κανέναν συμβιβασμό και εκπτώσεις σε σκάνδαλα και σε διαπλοκή και σήμερα παρέδωσε στα χέρια της Δικαιοσύνης ισχυρά όπλα για την υπόθεση.

Όσον αφορά την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί, ο Θ. Θεοδώρου τόνισε ότι ο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. «Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούν όλοι όμως είναι το εξής: γιατί τόσα χρόνια αυτοί που είχαν τις τύχες της δημοτικής αρχής στα χέρια τους δεν έκαναν το αυτονόητο, αυτό που κάναμε εμείς σήμερα με σεβασμό απέναντι στους δημότες όπως έχουμε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα της ς μας», δήλωσε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση