Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μήνυση Δ. Κουτσιφέλη κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ
Μήνυση Δ. Κουτσιφέλη κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ

Μήνυση Δ. Κουτσιφέλη κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ

Μήνυση κτά του προέδρου της Απ. Γλάτη κατέθεσε χθες στην Πλημμελειοδικών Βόλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στη Δημ. Κουτσιφέλης, με την οποία ζητά την ποινικής ς σε βάρος του και την παραδειγματική του τιμωρία.

Ο κ. Κουτσιφέλης δηλώνει ότι παρίσταται ως πολιτικώς ενάγων για χρηματική του ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης, που έχει υποστεί από τις παράνομες πράξεις του μηνυομένου, για ποσό 44,00 €, επιφυλασσόμενος για την αξίωση της συνολικής αποζημίωσης για την περιουσιακή του ζημία, καθώς και για την αξίωση της συνολικής χρηματικής ικανοποίησής του για την ηθική βλάβη που υπέστη, με αγωγή στα πολιτικά Δικαστήρια.
Αφού παραθέτει το ιστορικό της υπόθεσης της παραπομπής του στο πειθαρχικό συμβούλιο, ο Δημ. Κουτσιφέλης καταλήγει ότι αποφάσισε την επιβολή σε βάρος του της πειθαρχικής ποινής της οριστικής απόλυσής του.

Eπίσης αναφέρει στη μήνυση ότι ζητά την άσκηση ποινικής ς σε βάρος του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ και την παραδειγματική του τιμωρία «επειδή ο μηνυόμενος με πρόθεση παρέβη τους νόμους και το καθήκον που αυτοί υπαγόρευαν, εν γνώσει του μάλιστα της παρασης, καθόσον επανειλημμένα και με τα έγγραφα που αναφέρθηκαν, του είχαν επισημανθεί και οι διατάξεις των Νόμων και τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις που απέρρεαν εξ αυτών. Προέβη δε στην παράβαση του καθήκοντός του, με σαφή πρόθεση να με βλάψει, έχοντας προαποφασίσει την με κάθε τρόπο εκδίωξή μου από τη ΔΕΥΑΜΒ και την απόλυσή μου. Και τούτο (αν και το κίνητρο είναι αδιάφορο), προκειμένου ν' απαλλαγεί της συνδικαλιστικής μου παρουσίας, αλλά και της εξ αυτής (λόγω της θέσης μου ως Προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ) υποχρεωτικής συμμετοχής μου στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.
Επειδή, ο μηνυόμενος τέλεσε τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος στους χρό που πιο πάνω αναφέρθηκαν.
Επειδή, επιθυμώ την ποινική δίωξη του μηνυομένου και την παραδειγματική του τιμωρία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση