Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μικρές ποινές σε δύο άνδρες για παράνομο στοιχηματισμό
Μικρές ποινές σε δύο άνδρες για παράνομο στοιχηματισμό

Μικρές ποινές σε δύο άνδρες για παράνομο στοιχηματισμό

Στ “μλακά έπεσαν” σε δεύτερο βαθμό δύο νησιού των Βορείων Σποράδων, που καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε έξι μήνες και δύο μήνες αντίστοιχα με αναστολή, για παράνομο στοιχηματισμό.

Πρωτόδικα ένας 39χρονος που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε παράνομο στοιχηματισμό, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και χρηματική 3.000€ και τ το Δικαστήριο του μείωσε κατά τέσσερις μήνες τη του, εξαλείφοντας επίσης και τις 3.000€.

Στον 51χρονο ιδιοκτήτη ενός καφέ μπαρ το Τριμελές του επέβαλε φυλάκιση έξι μηνών και ποινή 3.000€, από 12 μήνες και 6.000€ που είχε “φάει” πρωτόδικα.

Ο μεσήλικας κατηγορούνταν πως είχε εγκαταστήσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στο του, όπου πήγαιναν διάφοροι παίζοντας στοίχημα μέσω εταιρίας του εξωτερικού, μετατρέποντας το καφέ σε πρακτορείο παράνομων στοιχημάτων.

Τον Φεβρουάριο του 2013 αστυνομικός του Α.Τ. του νησιού πήγε στο μαγαζί έχοντας προσημειωμένα χαρτονομίσματα, με την πρόφαση ότι θέλει να παίξει στοίχημα, και συνέλαβε στη συνέχεια τους δύο .

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των κατηγορουμένων επικαλέστηκε νομολογία που ανέφερε ότι επιτρέπεται η εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή, και προσπάθησε να πείσει την έδρα για την αθωότητα των πελατών των.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση