Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Μικρές ποινές σε δύο άνδρες για παράνομο στοιχηματισμό
Μικρές ποινές σε δύο άνδρες για παράνομο στοιχηματισμό

Μικρές ποινές σε δύο άνδρες για παράνομο στοιχηματισμό

Στα “μαλακά έπεσαν” σε δεύτερο βαθμό δύο κάτοικοι νησιού των Βορείων Σποράδων, που καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε έξι μήνες και δύο μήνες αντίστοιχα με , για παράνομο στοιχηματισμό.

Πρωτόδικα ένας 39χρονος που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε παράνομο στοιχηματισμό, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών με και χρηματική 3.000€ και τώρα το Δικαστήριο του μείωσε κατά τέσσερις μήνες τη του, εξαλείφοντας επίσης και τις 3.000€.

Στον 51χρονο ιδιοκτήτη ενός καφέ το Τριμελές του επέβαλε φυλάκιση έξι μηνών και 3.000€, από 12 μήνες και 6.000€ που είχε “φάει” πρωτόδικα.

Ο μεσήλικας κατηγορούνταν πως είχε εγκαταστήσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στο του, όπου πήγαιναν διάφοροι παίζοντας στοίχημα μέσω εταιρίας του εξωτερικού, μετατρέποντας το καφέ σε πρακτορείο παράνομων στοιχημάτων.

Τον Φεβρουάριο του 2013 του του νησιού πήγε στο μαγαζί έχοντας προσημειωμένα χαρτονομίσματα, με την πρόφαση ότι θέλει να παίξει στοίχημα, και συνέλαβε στη συνέχεια τους δύο .

Ο πληρεξούσιος των κατηγορουμένων επικαλέστηκε νομολογία που ανέφερε ότι επιτρέπεται η εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή, και προσπάθησε να πείσει την έδρα για την αθωότητα των πελατών των.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απονομή επάθλων της 41ης Ανάβασης Πορταριάς #41ηΑνάβασηΠορταριάς - https://t.co/PUfYVXinon -

  • Συνάντηση δημάρχου Σκιάθου με τη διοίκηση της Π.Υ. #ΠυροσβεστικήΥπηρεσία #Σκιάθος - https://t.co/gDtZuTFP4j -

  • Επίσημα ερωτήματα της #ΠΠΜ προς τη #ΔΕΥΑΜΒ #ΔΕΥΑΜΒ #ΠΠΜ - https://t.co/Nqi0BEmZsF -

"Αλιεύοντας" την είδηση