Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ματαιώθηκαν τρεις πλειστηριασμοί για οφειλές επαγγελματικών δανείων
Ματαιώθηκαν τρεις πλειστηριασμοί για οφειλές επαγγελματικών δανείων

Ματαιώθηκαν τρεις πλειστηριασμοί για οφειλές επαγγελματικών δανείων

Συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδο σε συμβολαιογράφους και κήρυκα

Τρεις πλειστηριασμοί είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στο Ειρηνοδικείο , αλλά οι συγκεντρωμένοι της ς κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων με μέλη του ΕΠΑΜ, εμπόδισαν την είσοδο δύο συμβολαιογράφων και μιας κήρυκα στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν.

Λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι οι άρχισαν να συγκεντρώνονται στα δικαστήρια του , όπου υπήρχε μικρή αστυνομική , ενώ λίγο πριν τις λίγο πριν τις 4 οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας, μη επιτρέποντας την είσοδο σε δύο συμβολαιογράφος μια την κήρυκα, για να ξεκινήσει η διαδικασία. Βλέποντας την κατάσταση οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και η διαδικασία ματαιώθηκε, όπως είναι φυσικό.

Ο πρώτος αφορούσε ακίνητο ιδιώτη με επίσπευση τράπεζας για 50.000 €. Το ακίνητο είναι οικόπεδο 810 τ.μ. στα Παλαιά Βόλου, με ισόγεια οικοδομή-κατάστημα και με τιμή πρώτης προσφοράς 289.500 €.

Ο δεύτερος αφορούσε ακίνητο ανώνυμης εταιρίας στη Β΄ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, για 174.207 €. Επρόκειτο για αγροτεμάχιο με βιομηχανοστάσια και γραφεία εμβαδού 7.260 τ.μ., που χρησιμοποιείται ως εργοστάσιο, με το εμβαδό του κτιρίου να είναι 640 τ.μ., ενώ άλλα 320 τ.μ. είναι το εμβαδό εφαπτόμενου κτιρίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στο ποσό των 372.500 €.

Τέλος, επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό ένα οικόπεδο 2 στρεμ. στο , ιδιοκτησίας επιχειρηματία του Βόλου, με επίσπευση τράπεζας και τιμή πρώτης προσφοράς 285.000 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση