Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ματαιώθηκαν τρεις πλειστηριασμοί για οφειλές επαγγελματικών δανείων
Ματαιώθηκαν τρεις πλειστηριασμοί για οφειλές επαγγελματικών δανείων

Ματαιώθηκαν τρεις πλειστηριασμοί για οφειλές επαγγελματικών δανείων

Συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδο σε συμβολαιογράφους και κήρυκα

Τρεις πλειστηριασμοί είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου, αλλά οι συγκεντρωμένοι πολίτες της Μαγνησίας κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων με μέλη του ΕΠΑΜ, εμπόδισαν την είσοδο δύο συμβολαιογράφων και μιας κήρυκα στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν.

Λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι οι πολίτες άρχισαν να συγκεντρώνονται στα δικαστήρια του Βόλου, όπου υπήρχε μικρή αστυνομική δύναμη, ενώ λίγο πριν τις λίγο πριν τις 4 οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας, μη επιτρέποντας την είσοδο σε δύο συμβολαιογράφος μια την κήρυκα, για να ξεκινήσει η διαδικασία. Βλέποντας την κατάσταση οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και η διαδικασία ματαιώθηκε, όπως είναι φυσικό.

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορούσε ακίνητο ιδιώτη με επίσπευση τράπεζας για οφειλή 50.000 €. Το ακίνητο είναι οικόπεδο 810 τ.μ. στα Παλαιά Βόλου, με ισόγεια οικοδομή-κατάστημα και με τιμή πρώτης προσφοράς 289.500 €.

Ο δεύτερος αφορούσε ακίνητο ανώνυμης εταιρίας στη Β΄ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, για οφειλή 174.207 €. Επρόκειτο για αγροτεμάχιο με βιομηχανοστάσια και γραφεία εμβαδού 7.260 τ.μ., που χρησιμοποιείται ως εργοστάσιο, με το εμβαδό του κτιρίου να είναι 640 τ.μ., ενώ άλλα 320 τ.μ. είναι το εμβαδό εφαπτόμενου κτιρίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στο ποσό των 372.500 €.

Τέλος, επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό ένα οικόπεδο 2 στρεμ. στο Διμήνι, ιδιοκτησίας επιχειρηματία του Βόλου, με επίσπευση τράπεζας και τιμή πρώτης προσφοράς 285.000 €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θεά Αθηνά και Παναγία: Βίοι παράλληλοι; - https://t.co/oBunUiRHYa -

  • Κορωναϊός: η Επιτροπή κατέληξε σε μια πρώτη συμφωνία για ένα δυνητικό εμβόλιο - https://t.co/l1xLOgeqHl -

  • Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου: Ανοιχτή επιστολή προς βουλευτές Μαγνησίας - https://t.co/VNFdKbPwfa -

"Αλιεύοντας" την είδηση