Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

 

 

Ματαιώθηκαν δύο πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Βόλου,  εξαιτίας  των συγκεντρωμένων  Πολιτών της Μαγνησίας Ενάντια στους Πλειστηριασμούς, τις Κατασχέσεις και τις Εξώσεις και μελών του ΕΠΑΜ, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Στο Ειρηνοδικείο Βόλου, όπου υπήρχε και  παρουσία Αστυνομίας, έδωσαν το παρών οι δύο συμβολαιογράφοι, στους οποίους δεν επιτράπηκε η είσοδος  στο Ειρηνοδικείο, με να αποχωρήσουν και η διαδικασία να μη γίνει λόγω παρεμπόδισης πρόσβασης στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Οι συμβολαιογράφοι κατέθεσαν αντίγραφα των δύο πλειστηριασμών στον εισαγγελέα με την υποσημείωση ότι παραβρέθηκαν στη διαδικασία, δεν απείχαν και παρεμποδίστηκε το έργο τους.

Ο πρώτος από τους που επρόκειτο να γίνει αφορούσε κάτοικο Λαμίας, που οφείλει 100.000 € σε και επρόκειτο να βγουν σε πλειστηριασμό τρεις ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες επί οικοπέδου 570 τ.μ. στη συνοικία της Νεάπολης Βόλου, η πρώτη και η δεύτερη από 174,42 τ.μ. η καθεμία και η τρίτη (αποθήκη) 86 τ.μ., που είναι μισθωμένες. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το πρώτο ακίνητο είναι 65.520 ευρώ, για το δεύτερο 48.170 € και για την αποθήκη 29.383 €.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορούσε οφειλή 100.000 € τεχνικής εταιρίας με έδρα την προς και σε πλειστηριασμό έβγαινε κατάστημα στη συνοικία Νεάπολης εμβαδού 71,84 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 144.000 €.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση