Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Ματαίωση πλειστηριασμού Βολιώτη επιχειρηματία
Ματαίωση πλειστηριασμού Βολιώτη επιχειρηματία

Ματαίωση πλειστηριασμού Βολιώτη επιχειρηματία

Ματαιώθηκε επαγγελματικής στέγης Βολιώτη επιχειρηματία που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι στο Βόλου, όπου δεν έλειψαν οι αντεγ μεταξύ των περίπου 50 συγκεντρωμένων με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, που δεν του επέτρεπαν να μπει στην αίθουσα.

Το μεσημέρι στα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες ενάντια στις πλειστηριασμούς και τις κατα και λίγο πριν τις 4 που επρόκειτο να ξεκινήσει η διαδικασία, μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων που βρισκόταν στον προθάλαμο του υ δεν άφηναν τους αστυνομικούς να μπουν στην αίθουσα.

Έγινε δις διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, όταν στο χώρο εμφανίστηκαν η συμβολαιογράφος και η κήρυκας. Οι συγκεντρωμένοι τελικά επέτρεψαν στους αστυνομικούς να μπουν στην αίθουσα, αλλά όχι στις δύο γυναίκες, που μπήκαν από τη δεύτερη είσοδο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων.

Την ώρα των αντεγκλήσεων των συγκεντρωμένων με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, έξω από τον προθάλαμο του Ειρηνοδικείου η κήρυκας ανήγγειλε τον πλειστηριασμό, που τελικά ματαιώθηκε, λόγω μη εμφάνισης στη διαδικασία πλειοδότη.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας συνθήματα όπως «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «έξω τα κοράκια».
Όταν οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στην αίθουσα τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και φώναζαν κατά των αστυνομικών, της συμβολαιογράφου και της κήρυκα ότι πρέπει να ντρέπονται και αύριο θα έχουν σειρά τα παιδιά και οι συγγενείς τους.

Ο που δεν πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά, αφορά επαγγελματική στέγη επιχείρησης ηλεκτρολογικού υλικού που αποτελείται από και δύο ορόφους, εμβαδού 1300 τ.μ., με επίσπευση της για 1 εκ. €. Η αξία του ακινήτου έχει προσδιοριστεί σε 1.5 εκ. € και η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού ήταν 1 εκ. €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση