Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ματαίωση πλειστηριασμού Βολιώτη επιχειρηματία
Ματαίωση πλειστηριασμού Βολιώτη επιχειρηματία

Ματαίωση πλειστηριασμού Βολιώτη επιχειρηματία

Ματαιώθηκε πλειστηριασμός επαγγελματικής στέγης Βολιώτη επιχειρηματία που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι στο Βόλου, όπου δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των περίπου 50 συγκεντρωμένων με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, που δεν του επέτρεπαν να μπει στην αίθουσα.

Το μεσημέρι στα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες ενάντια στις και τις κατασχέσεις και λίγο πριν τις 4 που επρόκειτο να ξεκινήσει η διαδικασία, μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων που βρισκόταν στον προθάλαμο του Ειρηνοδικείου δεν άφηναν τους αστυνομικούς να μπουν στην αίθουσα.

Έγινε διάλογος διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, όταν στο χώρο εμφανίστηκαν η συμβολαιογράφος και η κήρυκας. Οι συγκεντρωμένοι τελικά επέτρεψαν στους αστυνομικούς να μπουν στην αίθουσα, αλλά όχι στις δύο γυναίκες, που μπήκαν από τη δεύτερη είσοδο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων.

Την των αντεγκλήσεων των συγκεντρωμένων με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, έξω από τον προθάλαμο του Ειρηνοδικείου η κήρυκας ανήγγειλε τον πλειστηριασμό, που τελικά ματαιώθηκε, λόγω μη εμφάνισης στη διαδικασία πλειοδότη.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας συνθήματα όπως «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «έξω τα κοράκια».
Όταν οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στην αίθουσα τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και φώναζαν κατά των αστυνομικών, της συμβολαιογράφου και της κήρυκα ότι πρέπει να ντρέπονται και αύριο θα έχουν σειρά τα παιδιά και οι συγγενείς τους.

Ο πλειστηριασμός που δεν πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά, αφορά επαγγελματική στέγη επιχείρησης ηλεκτρολογικού υλικού που αποτελείται από και δύο ορόφους, εμβαδού 1300 τ.μ., με επίσπευση της για 1 εκ. €. Η αξία του ακινήτου έχει προσδιοριστεί σε 1.5 εκ. € και η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού ήταν 1 εκ. €.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

"Αλιεύοντας" την είδηση