Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Μάρτυρας κατηγορίας της ΔΕΥΑΜΒ ο Δημ. Κουτσιφέλης κατά του Στ. Λημνιού
Μάρτυρας κατηγορίας της ΔΕΥΑΜΒ ο Δημ. Κουτσιφέλης κατά του Στ. Λημνιού

Μάρτυρας κατηγορίας της ΔΕΥΑΜΒ ο Δημ. Κουτσιφέλης κατά του Στ. Λημνιού

Τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Δημ. Κουτσιφέλη όρισε ως μάρτυρα κατηγορίας η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ  στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του  Στέλιου Λημνιού, μέλους της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου και της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας , επειδή κατάγγειλε δημόσια ότι οι γεωτρήσεις που υδροδοτούν το Βόλο δεν έχουν άδεια χρήσης νερού.

Όπως μάλιστα δηλώνει ρητά, σε περίπτωση ποινικής καταδίκης του Στέλιου Λημνιού, η ΔΕΥΑΜΒ θα διεκδικήσει σε άλλο δικαστήριο χρηματική αποζημίωση για την ..βλάβη που της προκάλεσαν οι δηλώσεις του.
Ο ίδιος καταγγέλλει την δίωξη ως προσπάθεια της παράταξης ΜΠΕΟΥ να τρομοκρατήσει και να εξοντώσει τους πολίτες που πρωτοστατούν στους αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος.
Απευθύνει δημόσια ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ αν υιοθετεί αυτή την τακτική και αν εγκρίνει την συμπόρευση του υπ. βουλευτή του με τις μεθοδεύσεις του εκλεγμένου δημάρχου.
“Είναι ευκαιρία για τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί για το θέμα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος όπως και για τα χτυπήματα που μεθοδευμένα επιχειρούνται σε βάρος των ενεργών πολιτών.
Όσο για την προθυμία του κ. Κουτσιφέλη να εξυπηρετήσει τέτοιους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς δεν με εκπλήσσει. Με γεμίζει θλίψη όμως μια ακόμη επιλογή του ατόμου αλλά και του κόμματός του που έρχεται σε αντίθεση με τις διακηρύξεις του” τονίζει ο Στ. Λημνιός.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεγαλώνοντας παιδιά χωρίς κινητά - https://t.co/R66uv8LPiU -

  • Η Κούβα εγκρίνει την καύση χιλιάδων ελαστικών για να αναπληρώσει τις ενεργειακές ελλείψεις - https://t.co/QdsyDetHNj -

  • Από τη στείρα διδασκαλία στην ουσιώδη εκμάθηση - https://t.co/3aCuI9IsLN -

"Αλιεύοντας" την είδηση