Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μάρτυρας κατηγορίας της ΔΕΥΑΜΒ ο Δημ. Κουτσιφέλης κατά του Στ. Λημνιού
Μάρτυρας κατηγορίας της ΔΕΥΑΜΒ ο Δημ. Κουτσιφέλης κατά του Στ. Λημνιού

Μάρτυρας κατηγορίας της ΔΕΥΑΜΒ ο Δημ. Κουτσιφέλης κατά του Στ. Λημνιού

Τον υποψήφιο βουλευτή του   Δημ. Κουτσιφέλη όρισε ως μάρτυρα κατηγορίας η της ΔΕΥΑΜΒ  στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του  Στέλιου Λημνιού, μέλους της και της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας , επειδή κατάγγειλε δημόσια ότι οι γεωτρήσεις που υδροδοτούν το Βόλο δεν έχουν άδεια χρήσης νερού.

Όπως μάλιστα δηλώνει ρητά, σε περίπτωση ποινικής καταδίκης του Στέλιου Λημνιού, η ΔΕΥΑΜΒ θα διεκδικήσει σε άλλο χρηματική αποζημίωση για την ..βλάβη που της προκάλεσαν οι του.
Ο ίδιος καταγγέλλει την δίωξη ως προσπάθεια της παράταξης ΜΠΕΟΥ να τρομοκρατήσει και να εξοντώσει τους πολίτες που πρωατούν στους αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος.
Απευθύνει δημόσια ερώτημα στον αν υιοθετεί αυτή την τακτική και αν εγκρίνει την συμπόρευση του υπ. βουλευτή του με τις μεθοδεύσεις του εκλεγμένου δημάρχου.
“Είναι ευκαιρία για τον κ. να τοποθετηθεί για το θέμα της καύσης σκουπιδιών από την εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος όπως και για τα χτυπήματα που μεθοδευμένα επιχειρούνται σε βάρος των ενεργών πολιτών.
Όσο για την προθυμία του κ. Κουτσιφέλη να εξυπηρετήσει τέτοιους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς δεν με εκπλήσσει. Με γεμίζει θλίψη όμως μια ακόμη επιλογή του ατόμου αλλά και του κόμματός του που έρχεται σε αντίθεση με τις διακηρύξεις του” τονίζει ο .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση