Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του
Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Στη δύο ατόμων, κατόπιν ενταλμάτων ς, προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να εμπλέκονται στην και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή και αναμένεται να πάρουν για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους δύο κατηγορούμε στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του εγκλήματος. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται και άλλες συλλήψεις για την υπόθεση.

Ο 26χρονος χάθηκε στις 9 Αυγούστου 2012, οπότε είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη του για διακοπές, για το . Ξημερώματα της 10ης Αυγούστου η του Μάριου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους που της ζητούσαν 620.000 ευρώ ως λύτρα, προκειμένου να απελευθερώσουν το της. Στην υπόθεση ενεπλάκη ένας 77χρονος οικογενειακός φίλος, ο οποίος έπεισε την μητέρα να μην ειδοποιήσει αμέσως τις Αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος. Στην πορεία αποδείχθηκε πως ο 77χρονος ήταν «εγκέφαλος» της υπόθεσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση