Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Λύσεις στα προβλήματα της Κασσαβέτειας ζήτησε ο Κων. Μαραβέγιας από τη γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής
Λύσεις στα προβλήματα της Κασσαβέτειας ζήτησε ο Κων. Μαραβέγιας από τη γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Λύσεις στα προβλήματα της Κασσαβέτειας ζήτησε ο Κων. Μαραβέγιας από τη γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Το κτιριακό πρόβλημα του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης έων Κασσαβέτειας, όπου εκτίουν την ποινή τους 155 κρατούμενοι, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Μαγνησίας της έας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας με τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Κοινό τόπο αποτέλεσε η ανάγκη νομιμοποίησης των εγκαταστάσεων, προκειμένου στη συνέχεια να διεκδικηθούν οι πιστώσεις για τις απαραίτητες επισκευές.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι ψεις σε προσωπικό και όπως είπε η κ. Νικολάου, εντός του καλοκαιριού αναμένεται να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή το οποίο θα ανοίξει τον δρόμο για την προκήρυξη θέσεων πολιτικού προσωπικού στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Η συνάντηση με την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής επιδιώχθηκε σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο στην Κασσαβέτεια, στις 15 Απριλίου, και της ς που είχε τόσο από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος όσο και από τους εκπροσώπους των υπαλλήλων, για τα προτα στη λειτουργία της δομής.

Εκτός από το θέμα της Κασσαβέτειας, ο κ. Μαραβέγιας έθεσε στην κ. Νικολάου και το αίτημα ς παραρτήματος στον Βόλο του φορέα «Επάνοδος», που προωθεί την κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των αποφυλακισμένων.

Η γενική γραμματέας απάντησε ότι ο Βόλος θα είναι η πρώτη πόλη μετά την Αθήνα, στην οποία θα λειτουργήσει η «Επάνοδος», σε χώρο που θα παραχωρηθεί από την .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση