Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Κων. Τσιάρας : Θα δοθεί λύση στο κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου
Κων. Τσιάρας : Θα δοθεί λύση στο κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Κων. Τσιάρας : Θα δοθεί λύση στο κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Tον υπουργό Δικαιοσύνης νσταντίνο Τσιάρα επισκέφθηκαν οι Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και , με αντικείμενο συνάντησης την επίλυση του κτιριακού προτος του Δικαστικού Μεγάρου .

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου  απ΄τον Κ. Μαραβέγια: «ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε την αμέριστη συάστασή του στο αίτημα των φορέων της Μαγνησίας για οριστική επίλυση του πολύχρονου προτος, που να απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες των λειτουργών αλλά κυρίως των πολιτών.

Επίσης ο υπουργός καησε σαφές ότι πρόκειται για θαυμάσια ευκαιρία επίλυσης, καθιστώντας σαφή την βούληση της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση. Οι τρεις από την πλευρά τους παρουσίασαν στον υπουργό τις λύσεις που έχουν προταθεί κατά καιρούς από διάφορους τοπικούς φορείς προς την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τέλος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για δημιουργία συναντίληψης στο μείζονος σημασίας ζήτημα για την πόλη, συμφωνήθηκε όπως οι βουλευτές αναλάβουν πρωτοβουλία για διεξαγωγή σύσκεψης τοπικών φορέων στην οποία θα κληθούν να λάβουν μέρος ο Δήμαρχος, η αντιπεριφερειάρχης, ο , ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων, εκπρόσωπος Δικαστικών λειτουργών, το ΤΕΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση καθώς και οι βουλευτές.

Μία σύσκεψη η οποία επιτέλους θα αποσαφηνίσει το αίτημα της πόλης σχετικά με την επίλυση του ζητήματος που κατά κοινή ομολογία αντιμετωπίζουν οι υποδομές δικαιοσύνης εδώ και πολλές δεκαετίες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση