Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Κων. Τσιάρας : Θα δοθεί λύση στο κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου
Κων. Τσιάρας : Θα δοθεί λύση στο κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Κων. Τσιάρας : Θα δοθεί λύση στο κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Tον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα επισκέφθηκαν οι βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με αντικείμενο συνάντησης την επίλυση του κτιριακού προβλήματος του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου  απ΄τον Κ. Μαραβέγια: «ο Δικαιοσύνης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο αίτημα των φορέων της Μαγνησίας για οριστική επίλυση του πολύχρονου προβλήματος, που να απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες των λειτουργών αλλά κυρίως των πολιτών.

Επίσης ο κατέστησε σαφές ότι πρόκειται για θαυμάσια ευκαιρία επίλυσης, καθιστώντας σαφή την βούληση της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση. Οι τρεις βουλευτές από την πλευρά τους παρουσίασαν στον υπουργό τις λύσεις που έχουν προταθεί κατά καιρούς από διάφορους τοπικούς προς την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τέλος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συναντίληψης στο μείζονος σημασίας ζήτημα για την πόλη, συμφωνήθηκε όπως οι βουλευτές αναλάβουν πρωτοβουλία για διεξαγωγή σύσκεψης τοπικών φορέων στην οποία θα κληθούν να λάβουν μέρος ο Δήμαρχος, η αντιπεριφερειάρχης, ο , ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων, εκπρόσωπος Δικαστικών λειτουργών, το ΤΕΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση καθώς και οι βουλευτές.

Μία σύσκεψη η οποία επιτέλους θα αποσαφηνίσει το αίτημα της πόλης σχετικά με την επίλυση του ζητήματος που κατά κοινή ομολογία αντιμετωπίζουν οι υποδομές δικαιοσύνης εδώ και πολλές δεκαετίες».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση