Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης
Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης

Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης

Για μεγάλο κύκλωμα που πρέπει να εξαρθρωθεί έκανε λόγο ο Θ. Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ενώ άτομα που φέρεται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση αρνούνται κάθε σχέση με αυτή.

Μιλώντας στον , ο κ. Ζιώγας ανέφερε: «Είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί».

Ο δικηγόρος, διευκρίνισε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

O δικηγόρος μιλώντας επίσης στο Mega πρόσθεσε πως η 24χρονη είναι σοκαρισμένη αλλά έχει μία δύναμη ψυχής που εντυπωσιάζει και είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

«Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας».

«Είναι ένα κορίτσι σεμνό και πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του».

Αρνούνται εμπλοκή

Επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου ενεπλάκη από λογαριασμούς στα social media, διαψεύδει πως συμμετείχε στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι την παραμονή της ς έλειπε στο εξωτερικό.

Ένα ακόμη άτομο που φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση ισχυρίστηκε ότι ανάρτησή του με την οποία παραδεχόταν τη συμμετοχή του δεν ήταν δική του: «Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1/. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση». Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη».

kataggelia-gia-viasmo-sti-thessaloniki-gia-megalo-kykloma-mila-o-dikigoros-tis-24chronis0

Από τον ίδιο λογαριασμό προ ολίγων ημερών φέρεται να είχε αναρτηθεί το ακόλουθο κείμενο:

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο . Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Τέλος, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram το «Αχίλλειον» τοποθετήθηκε για την υπόθεση καθώς ένα από τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης της επιχείρηση.

Η επιχείρηση υποστηρίζει ότι το εν λόγω άτομο δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά εργαζόμενος και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. «Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Τέλος, εκφράζει «τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη». Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, άτομα του αναρχικού χώρου έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία του καταστήματος για το περιστατικό βιασμού.

Το περιστατικό

Αναρτήσεις σε λογαριασμούς στα social media, μεταξύ των οποίων του Ηλία Γκιώνη που είχε αποκαλύψει την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ξετύλιξαν ένα πλήθος ισχυρισμών ότι πίσω από τον καταγγελλόμενο βιασμό βρίσκεται ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ακριβό ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρευρέθηκαν γνωστά ονόματα επιχειρηματιών Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Όπως ο κ. Ζιώγας εξήγησε μιλώντας στo kathimneirni.gr τα γεγονότα βάσει των περιγραφών της κοπέλας εξελίχθηκαν ως εξής:

Η 24χρονη κοπέλα αναφέρει ότι κλήθηκε σε ένα πάρτι σε επώνυμο ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου πήγε με μια φίλη και συνάντησε και μια άλλη γνωστή της εκεί. Στο πάρτι ήταν περίπου 10 άτομα μεταξύ των οποίων από τις δύο πόλεις. Οι κοπέλες, κατά την περιγραφή της 24χρονης, παρέμειναν περίπου μιάμιση ώρα και έπειτα αναχώρησαν. Οι δύο από τις τρεις έφυγαν με δικό τους όχημα, αλλά επειδή η 24χρονη έμενε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση αποφάσισε να πάρει το δικό της αυτοκίνητο.

«Καθώς έφυγε και έψαχνε το αυτοκίνητό της, ήταν ζαλισμένη και τηλεφώνησε στον κύριο που διοργάνωσε το πάρτι για λογαριασμό των Αθηναίων πελατών του ξενοδοχείου», σημείωσε ο κ. Ζιώγας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα, ο αυτός της είπε να γυρίσει πίσω [στο ξενοδοχείο] και της είπε πως θα την βοηθήσει. Το τελευταίο που θυμάται πριν το black out που έπαθε ήταν ότι είδε τρεις αδύνατους άνδρες που την πλησίασαν στο ασανσέρ και άρχισαν να της πιάνουν κουβέντα. Η κοπέλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο, δηλώνει ότι της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό της ή μεγάλη δόση ποτού και χωρίς τη συναίνεσή της έγινε η σεξουαλική πράξη.

Το επόμενο πρωί ξύπνησε μόνη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου χωρίς εσώρουχα ενώ είδε δίπλα της ανδρικά ρούχα. Κάλεσε ξανά στο τηλέφωνο τον άνδρα που διοργάνωσε το πάρτι ρωτώντας πώς βρέθηκε εκεί και ο ίδιος φέρεται να της απάντησε: «Ζεις; Έλα γρήγορα στο να σε βοηθήσω».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κοπέλα δεν πήγε αλλά στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση