Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδίκη ιδιοκτήτη μπαρ στην Αγριά για ξυλοδαρμό γείτονα του
Καταδίκη ιδιοκτήτη μπαρ στην Αγριά για ξυλοδαρμό γείτονα του

Καταδίκη ιδιοκτήτη μπαρ στην Αγριά για ξυλοδαρμό γείτονα του

Στις δικστικές ίθουσες οδηγήθηκε η κόντρα μεταξύ δύο επιχειρηματιών στην Αγριά, καθώς ιδιοκτήτης μπαρ καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε 11 μήνες φυλάκιση με τριετή και το δικαίωμα ς ς, καθώς επιτέθηκε και χτύπησε ιδιοκτήτη ξενώνα.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Αγριά και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ιδιοκτήτης μπαρ επιτέθηκε και γρονθοκόπησε 48χρονο γείτονα του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ελαφρά τραύματα και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το θύμα είχε προηγούμενα με τον δράστη, καθώς ο πρώτος υπέβαλε καταγγελίες στις αρχές για , μιας και λόγω της μουσικής ενοχλούνταν οι πελάτες του 48χρονου ιδιοκτήτη του ξενώνα, ενώ παράπονα είχαν και άλλοι γείτονες.

Ο τελευταίος είχε υποβάλλει καταγγελία στην ότι κάποιος του έριξε μπογιά στο οίκημα του, με την κόντρα μεταξύ των δύο αντρών να εξελίσσεται με αμείωτο ρυθμό.

Ο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε για απειλή, επικίνδυνη και διατάραξη οικιακής ειρήνης σε 11 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση