Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδίκη Αλβανού που έδωσε δύο φορές ψεύτικα στοιχεία στις αρχές
Καταδίκη Αλβανού που έδωσε δύο φορές ψεύτικα στοιχεία στις αρχές

Καταδίκη Αλβανού που έδωσε δύο φορές ψεύτικα στοιχεία στις αρχές

“Καμπάνα” 16 μηνών με τριετή αναστολή, δικαίωμα άσκησης έφεσης, αλλά και χρηματική ύψους 3.000€ επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 35χρονο άνδρα Αλικής καταγωγής, για ψευδή δήλωση ενώπιον της αρχής κατ΄εξακολούθηση, αλλά και παράνομη παραμονή στην .

Ο φέρεται να εξσε όχι μια, αλλά δύο φορές τις αρχές σε Λάρισα και Τρίκαλα, δίνοντας ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, και συγκεκριμένα, άλλο όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και μητρώνυμο.

Στις 4 Οκτωβρίου του 2014 προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα των όννων στη Λάρισα δίνοντας πλαστά στοιχεία.

Επίσης ένα χρόνο μετά -στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015- βρέθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών στα Τρίκαλα, παραπλανώντας ξανά τις αρχές σχετικά με την πραγματική του ταυτότητα.

Ο Αλός συνελήφθη ξανά, αυτή τη φορά στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αφού είχε επιστρέψει στην , από αφύλακτο σημείο της περιοχής της Κρυσταλλοπηγής στο Νομό Φλώρινας.

Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός ήταν καταχωρισμένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων προσώπων για την Ελλάδα και έτσι στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα.

Το Τριμελές τον καταδίκασε ερήμην σε φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή, και χρηματική ποινή 3.000€ ενώ του δόθηκε το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση