Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδίκη 16 μηνών για δύο δράστες που έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα
Καταδίκη 16 μηνών για δύο δράστες που έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα

Καταδίκη 16 μηνών για δύο δράστες που έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα

Ακριβά πλήρωσαν το ξήλωμα μεταλλικών αντικειμένων από σιδηροκατασκευή σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ενός ερμανού στα Πευκάκια, δύο 49χρονοι Αλικής καταγωγής που ήθελαν να τα πουλήσουν για να βγάλουν λίγα χρήματα επειδή ήταν άνεργοι.

Οι δύο καταδικάστηκαν σε ς 16 μηνών ο καθένας με τριετή αναστολή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απόπειρα ς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο αλλοδαποί, απογευματινές ώρες της 6ης Ιουλίου 2017, μετέβησαν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του ενός σε έκταση στα Πευκάκια, από όπου αποξήλωσαν μεταλλικά αντικείμενα από σιδηροκατασκευή, με σκοπό να τα πουλήσουν.

Την ώρα, όμως, που επιχειρούσαν να τα φορτώσουν στην σχάρα οροφής του αυτοκινήτου, έφτασε ο ιδιοκτήτης του χώρου ένας 76χρονος ερμανός, ο οποίος τους ζήτησε το λόγο.

Εκείνοι, φοβήθηκαν και παράτησαν τα μεταλλικά αντικείμενα τρεπόμενοι σε φυγή.

Μετά από καταγγελία στην Αστυνομία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στην τους στο δικαστήριο είπαν ότι αναζητούσαν τέτοια αντικείμενα με σκοπό να τα πουλήσουν, καθώς και οι δύο ήταν άνεργοι και είχαν ανάγκη τα χρήματα.

Θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη έκταση ήταν εγκαταλειμμένη, γι αυτό και αποξήλωσαν την κατασκευή, όμως, όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης, εγκατέλειψαν τα σιδερικά.

Τελικά καταδικάστηκαν στην παραπάνω , και στη συνέχεια άσκησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση