Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Καταδίκη 15 μηνών για χρέη 500.000€ προς το Δημόσιο
Καταδίκη 15 μηνών για χρέη 500.000€ προς το Δημόσιο

Καταδίκη 15 μηνών για χρέη 500.000€ προς το Δημόσιο

Σε 15 μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης, καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για χρέη προς το δημόσιο, 36χρονη Βολιώτισσα επιχειρηματίας.

Η γυναίκα που είναι διευθύνων σύμβουλος εταιρίας που δραστηριοποιείται σε τοπικό επίπεδο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά με πληρεξούσιο δικηγόρο, φέρεται να χρωστά στο ελληνικό δημόσιο ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν είχε αποδώσει φόρους προς την εφορία από τις 31 Οκτωβρίου του 2015 έως τις 30 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, με τον συνήγορο της να επικαλείται ενώπιον του δικαστηρίου οικονομική αδυναμία.

Η 36χρονη τελικά καταδικάστηκε σε 15 μήνες με αναστολή και τη δυνατότητα άσκησης έφεσης, ενώ της αναγνωρίστηκε και το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων.

Καταδίκη για κλοπή μοτοσικλέτας 

Σε έναν χρόνο φυλακή καταδικάστηκε την Παρασκευή σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ένας 30χρονος.

Ο άνδρας που ήταν απών από το δικαστήριο τιμωρήθηκε, καθώς στις 13 Ιουνίου του 2016 έκλεψε μοτοσικλέτα από περιοχή του Βόλου.

Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί η ίδια ποινή, όπως και τώρα, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα μετατροπής προς 5 ευρώ την ημέρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τα συμπτώματα των παιδιών και οι οδηγίες των γιατρών - https://t.co/KOSo0rXEm7 -

  • Το «πλάνο» συγχωνεύσεων τμημάτων ΑΕΙ - https://t.co/v4KYQoQn2J -

  • Νέο «ορόσημο» η Καθαρά Δευτέρα - https://t.co/ubBiQfldB7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση