Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδίκες τεσσάρων Ρομά του Αλιβερίου για ρευματοκλοπές
Καταδίκες τεσσάρων Ρομά του Αλιβερίου για ρευματοκλοπές

Καταδίκες τεσσάρων Ρομά του Αλιβερίου για ρευματοκλοπές

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά τέσσερις υποθέσεις ρευματοκλοπής δικάστηκαν χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με που κυμάνθηκαν από οκτώ έως και 10 μήνες, με τριετή αναστολή και έφεση.

Ειδικότερα σε όλες τις περιπτώσεις οι κατηγορούμενοι ήταν αθίγγανοι που δικάστηκαν και καταδικάστηκαν ερήμην, εκ των οποίων δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Οκτώ μήνες επιβλήθηκαν σε άνδρα 44 ετών κάτοικο Αλιβερίου που φέρονταν να έκλεψε ρεύμα αξίας 6.000 ευρώ, για διάστημα τεσσάρων ετών (2014 έως και 2018), ενώ με οκτώ μήνες με τριετή αναστολή και έφεση, τιμωρήθηκε και ένας ακόμα αθίγγανος 37 ετών για το ίδιο ακριβώς και χρονικό διάστημα.

Ακόμα σε οκτώ μήνες καταδικάστηκε 80χρονη ηλικιωμένη αθίγγανη για αξίας 3.000€ για το διάστημα από το 2014 έως και το 2018, όπως επίσης 10 μήνες με τριετή αναστολή και έφεση, επιβλήθηκαν σε 46χρονη Ρομ για ηλεκτρικής ενέργειας αξίας 3.000€ από το 2014 έως και το 2018.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση