Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού
Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

Ποινές φυλάκισης ενός έτους επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων στην παραλία του που κατηγορούνταν για αυθαίρετη μεταβολή του αιγιαλού, αφού είχαν κατασκευάσει στέγαστρα και ράμπες κατά της κείμενης νομοθεσίας.

Το Δικαστήριο στην πρώτη περίπτωση καταδίκασε έναν 52χρονο ερήμην σε 12 μήνες μετατρέψιμους προς 5€ την ημέρα, ενώ του έδωσε και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2018, ο κατηγορούμενος φέρεται να επέφερε χωρίς να έχει την απαραίτητη μεταβολή του αιγιαλού, καθώς κατασκεύασε στέγαστρο από ξύλινο σκελετό που στηρίζονταν σε σιδερένιες λάμες, το οποίο έφερε μονόρικτη τέντα ύψους 2,2 μέτρων.

Παράλληλα υπήρχαν και διαχωριστικά με τζάμι, αλλά και μεταλλική ράμπα 24,4 τετραγωνικών μέτρων, με την του αιγιαλού να φτάνει περίπου τα 50 τετραγωνικά.

Στη δεύτερη περίπτωση ο 50χρονος ιδιοκτήτης άλλου καταστήματος καταδικάστηκε ερήμην σε 12 μήνες με τριετή και , μιας και σε έλεγχο που του έγινε στις 13 Φεβρουαρίου του 2018, βρέθηκε να έχει τραπεζοκαθίσματα σε στέγαστρο με τζάμι 34 περίπου τετραγωνικών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα πέντε θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/FAmZnN8Ocw -

  • Βελτιώνονται τα #γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου #γήπεδα #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/LsV2nTL409 -

  • Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν #πρέσβηςτουΑζερμπαϊτζάν - https://t.co/wjLHnSRgRy -

"Αλιεύοντας" την είδηση