Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού
Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

Ποινές φυλάκισης ενός έτους επέβλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων στην του που κατηγορούνταν για αυθαίρετη μεταβολή του αιγιαλού, αφού είχαν κατασκευάσει στέγαστρα και ράμπες κατά παράβαση της κείμενης ς.

ικαστήριο στην πρώτη περίπτωση καταδίκασε έναν 52χρονο ερήμην σε 12 μήνες μετατρέψιμους προς 5€ την ημέρα, ενώ του έδωσε και το δικαίωμα ς έφεσης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2018, ο κατηγορούμενος φέρεται να επέφερε χωρίς να έχει την απαραίτητη μεταβολή του αιγιαλού, καθώς κατασκεύασε στέγαστρο από ξύλινο σκελετό που στηρίζονταν σε σιδερένιες λάμες, το οποίο έφερε μονόρικτη τέντα ύψους 2,2 μέτρων.

Παράλληλα υπήρχαν και διαχωριστικά με τζάμι, αλλά και μεταλλική ράμπα 24,4 τετραγωνικών μέτρων, με την κατάληψη του αιγιαλού να φτάνει περίπου τα 50 τετραγωνικά.

Στη δεύτερη περίπτωση ο 50χρονος ιδιοκτήτης άλλου καταστήματος καταδικάστηκε ερήμην σε 12 μήνες με τριετή και έφεση, μιας και σε έλεγχο που του έγινε στις 13 Φεβρουαρίου του 2018, βρέθηκε να έχει σε στέγαστρο με τζάμι 34 περίπου τετραγωνικών.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση