Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού
Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

Καταδίκες επαγγελματιών της παραλίας για αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού

Ποινές φυλάκισης ενός έτους επέβαλλε το στους ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων στην παραλία του Βόλου που κατηγορούνταν για αυθαίρετη μεταβολή του αιγιαλού, αφού είχαν κατασκευάσει στέγαστρα και κατά της κείμενης νομοθεσίας.

Το Δικαστήριο στην πρώτη περίπτωση καταδίκασε έναν 52χρονο ερήμην σε 12 μήνες μετατρέψιμους προς 5€ την ημέρα, ενώ του έδωσε και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2018, ο κατηγορούμενος φέρεται να επέφερε χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια μεταβολή του αιγιαλού, καθώς κατασκεύασε στέγαστρο από ξύλινο σκελετό που στηρίζονταν σε σιδερένιες λάμες, το οποίο έφερε μονόρικτη τέντα ύψους 2,2 μέτρων.

Παράλληλα υπήρχαν και διαχωριστικά με τζάμι, αλλά και μεταλλική ράμπα 24,4 τετραγωνικών μέτρων, με την του αιγιαλού να φτάνει περίπου τα 50 τετραγωνικά.

Στη δεύτερη περίπτωση ο 50χρονος ιδιοκτήτης άλλου καταστήματος καταδικάστηκε ερήμην σε 12 μήνες με τριετή αναστολή και έφεση, μιας και σε έλεγχο που του έγινε στις 13 Φεβρουαρίου του 2018, βρέθηκε να έχει τραπεζοκαθίσματα σε στέγαστρο με τζάμι 34 περίπου τετραγωνικών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση