Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδικάστηκε για επίθεση κατά της ηλικιωμένης εν διαστάσει συζύγου του
Καταδικάστηκε για επίθεση κατά της ηλικιωμένης εν διαστάσει συζύγου του

Καταδικάστηκε για επίθεση κατά της ηλικιωμένης εν διαστάσει συζύγου του

“Φθηνά τη γλίτωσε” με συνολική ποινή 16 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα ς έφεσης ένας 78χρονος από τον Αλμυρό που κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου έχοντας στη “πλάτη” πέντε συνολικά κατηγορίες, αφού κρίθηκε μόνο για δύο από αυτές.

Συγκεκριμένα κατηγορούνταν για κατά συρροή, παραβίαση δικαστικής ς, ενδοοικογενειακή σωματική , ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή, και για εξύβριση κατά συρροή.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε μόνο για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για την εξύβριση κατά συρροή, επιβάλλοντας του την παραπάνω ποινή, κρίνοντας τον αθώο για τις υιπες.

Στις 13 οεμβρίου του 2016 στον Αλμυρό ο 78χρονος φέρεται να μην σεβάστηκε τη δικαστική που είχε βγάλει η 79χρονη σύζυγος του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, ξεκινώντας καυγά τόσο με την ίδια, όσο και με την 71χρονη αδελφή της.

Επίσης φέρεται να επιτέθηκε χτυπώντας τις δύο γυναίκες, ενώ τις εξύβρισε κιόλας.

Ο κατηγορούμενος διέμενε σε διπλανό με τις δύο γυναίκες, και στο Δικαστήριο υποστήριξε πως δεν τις χτύπησε, αλλά αυτές του επιτέθηκαν, παρά το γεγονός ότι ήταν πρόσφατα χειρουργημένος.

Επίσης είπε πως η μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους δεν ήταν ψευδής, όπως ισχυρίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του και η αδελφή της, αλλά πράγματι έπεσε ξυλοδαρμού, όμως το Δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε 16 μήνες με αναστολή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση