Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Καταδικάστηκε για επίθεση κατά της ηλικιωμένης εν διαστάσει συζύγου του
Καταδικάστηκε για επίθεση κατά της ηλικιωμένης εν διαστάσει συζύγου του

Καταδικάστηκε για επίθεση κατά της ηλικιωμένης εν διαστάσει συζύγου του

“Φθηνά τη γλίτωσε” με συνολική ποινή 16 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης ένας 78χρονος από τον που κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου έχοντας στη “πλάτη” πέντε συνολικά κατηγορίες, αφού κρίθηκε ένοχος μόνο για δύο από αυτές.

Συγκεκριμένα κατηγορούνταν για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή, δικαστικής απόφασης, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή κατά συρροή, και για εξύβριση κατά συρροή.

ικαστήριο τον καταδίκασε μόνο για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για την εξύβριση κατά συρροή, επιβάλλοντας του την παραπάνω ποινή, κρίνοντας τον αθώο για τις υπόλοιπες.

Στις 13 Νοεμβρίου του στον ο 78χρονος φέρεται να μην σεβάστηκε τη δικαστική απόφαση που είχε βγάλει η 79χρονη σύζυγος του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, ξεκινώντας καυγά τόσο με την ίδια, όσο και με την 71χρονη αδελφή της.

Επίσης φέρεται να επιτέθηκε χτυπώντας τις δύο , ενώ τις εξύβρισε κιόλας.

Ο κατηγορούμενος διέμενε σε διπλανό σπίτι με τις δύο , και στο Δικαστήριο υποστήριξε πως δεν τις χτύπησε, αλλά αυτές του επιτέθηκαν, παρά το γεγονός ότι ήταν πρόσφατα χειρουργημένος.

Επίσης είπε πως η μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους δεν ήταν ψευδής, όπως ισχυρίστηκε η εν διαστάσει σύζυγος του και η αδελφή της, αλλά πράγματι έπεσε ξυλοδαρμού, όμως το Δικαστήριο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε 16 μήνες με αναστολή.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση