Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Κάλεσμα για την αποτροπή πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας γνωστού βολιώτη
Κάλεσμα για την αποτροπή πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας γνωστού βολιώτη

Κάλεσμα για την αποτροπή πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας γνωστού βολιώτη

Η πρώτη κατοικία γνωστού βολιώτη ελεύθερου επαγγελματία βγαίνει σε πλειστηριασμό, από την τράπεζα Πειραιώς, αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017. Οι «Πολίτες της Μαγνησίας κατά των Πλειστηριασμών – Κατασχέσεων – Εξώσεων» καλούν τους συμπολίτες να προσέλθουν στις 3.30 μ.μ. στο ειρηνοδικείο Βόλου (δικαστήρια) για να αποτρέψουν την εκποίηση του ακινήτου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα ο οποίος εφαρμόζει «κατοχικό δίκαιο» να λεηλατήσει την λαϊκή περιουσία προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους.

Η λαϊκή περιουσία θα παραμείνει στο λαό και μόνον μια αληθινά δημοκρατική κυβέρνηση που δεν θα σφετεριστεί την ψήφο του λαού θα νομοθετήσει για την διευθέτηση χρεών προς τις τράπεζες και το δημόσιο με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και κανενός άλλου ντόπιου ή ξένου τοκογλύφου.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας να σταθούν μαζί μας, να δίνουμε δυναμικό “παρών” κάθε Τετάρτη στα Δικαστήρια στις 3.30 το μεσημέρι για να αποτρέψουμε τους σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ήδη, οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν σπιτιών και μικρών καταστημάτων. Πολύ σύντομα η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ θα χρειαστεί να σταθεί και δίπλα στους πολίτες και για τις ΕΞΩΣΕΙΣ που έρχονται κατά χιλιάδες».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Ν.Ιωνία #κάδοςαπορριμμάτων - https://t.co/s4u6KJpi9Y -

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση