Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο
K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο

K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο

Υπάρχει  βούληση για τη ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο για την ικανο των αναγκών μίας μεγάλης πόλης της ς επισήμανε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας , ενώ εκτίμησε ότι μέσα στο Ιανουάριο του 2020 θα καταστεί δυνατή η ενός χώρου για την κατασκευή του μεγάρου.

Ο κ. Τσιάρας σημείωσε πως είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την επίλυση του θέματος του δικαστικού μεγάρου από τους τοπικούς . «Έχω κάνει πολλές συναντήσεις με εμπλεκόμενους και πολιτικούς φορείς για τη χωροθέτησή του.  Ο δικός μου ρόλος δεν είναι να εμπλέκομαι σε ένα εσωτερικό ζήτημα αλλά να υλοποιώ τους αναγκαίους σχεδιασμούς. Ζήτησα από τους φορείς να καταλήξουν σε μία πρόταση. Πιστεύω ότι μέσα στον Ιανουάριο θα καταλήξουμε για ένα νέο δικαστικό μέγαρο. Διαβεβαιώνω ότι υπάρχει βούληση για τη ενός νέου δικαστικού μεγάρου που θα καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης Θεσσαλικής πόλης, όπως ο ».

Επίσης ανακοίνωσε ότι θα γίνει εκσυγχρονισμός και ενεργειακή αναβάθμιση των δικαστικών μεγάρων Λάρισας και Καρδίτσας από το που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση