Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο
K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο

K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο

Υπάρχει  βούληση γι τη δημιουργί ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο για την ικανοποίηση των αναγκών μίας μεγάλης πόλης της ς επισήμανε σήμερα ο Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας , ενώ εκτίμησε ότι μέσα στο Ιανουάριο του 2020 θα καταστεί δυνατή η επιλογή ενός χώρου για την κατασκευή του μεγάρου.

Ο κ. Τσιάρας σημείωσε πως είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την επίλυση του θέματος του δικαστικού μεγάρου από τους τοπικούς φορείς. «Έχω κάνει πολλές συναντήσεις με εμπλεκόμενους φορείς και πολιτικούς φορείς για τη χωροθέτησή του.  Ο δικός μου ρόλος δεν είναι να εμπλέκομαι σε ένα εσωτερικό ζήτημα αλλά να υλοποιώ τους αναγκαίους σχεδιασμούς. Ζήτησα από τους φορείς να καταλήξουν σε μία πρόταση. Πιστεύω ότι μέσα στον Ιανουάριο θα καταλήξουμε για ένα νέο δικαστικό μέγαρο. Διαβεβαιώνω ότι υπάρχει βούληση για τη ενός νέου δικαστικού μεγάρου που θα καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης Θεσσαλικής πόλης, όπως ο ».

Επίσης ανακοίνωσε ότι θα γίνει εκσυγχρονισμός και των δικαστικών μεγάρων ς και Καρδίτσας από το που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση