Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο
K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο

K. Τσιάρας: Υπάρχει βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο

Υπάρχει  βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου στο Βόλο για την ικανοποίηση των αναγκών μίας μεγάλης πόλης της Θεσσαλίας επισήμανε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας , ενώ εκτίμησε ότι μέσα στο Ιανουάριο του 2020 θα καταστεί δυνατή η επιλογή ενός χώρου για την κατασκευή του μεγάρου.

Ο κ. Τσιάρας σημείωσε πως είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για την επίλυση του θέματος του δικαστικού μεγάρου από τους τοπικούς φορείς. «Έχω κάνει πολλές συναντήσεις με εμπλεκόμενους φορείς και πολιτικούς φορείς για τη χωροθέτησή του.  Ο δικός μου ρόλος δεν είναι να εμπλέκομαι σε ένα εσωτερικό ζήτημα αλλά να υλοποιώ τους αναγκαίους σχεδιασμούς. Ζήτησα από τους φορείς να καταλήξουν σε μία πρόταση. Πιστεύω ότι μέσα στον Ιανουάριο θα καταλήξουμε για ένα νέο δικαστικό μέγαρο. Διαβεβαιώνω ότι υπάρχει πολιτική βούληση για τη δημιουργία ενός νέου δικαστικού μεγάρου που θα καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης Θεσσαλικής πόλης, όπως ο Βόλος».

Επίσης ανακοίνωσε ότι θα γίνει εκσυγχρονισμός και ενεργειακή αναβάθμιση των δικαστικών μεγάρων Λάρισας και Καρδίτσας από το ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo - https://t.co/JLckhoexO8 -

  • Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταδίκης του ν/σ για τον περιορισμό των διαδηλώσεων - https://t.co/xKMKDjZ2j8 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη  - https://t.co/vmlWKsbZ9l -

"Αλιεύοντας" την είδηση