Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου
Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου

Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου

Aπέρριψε τις που έχουν γίνει γι μετφορά του δικαστικού μεγάρου Βόλου σε άλλες δομές ο ς Κωνσταντίνος Τσιάρα  δηλώνοντας  ότι το υφιστάμενο δικαστικό μέγαρο είναι κατάλληλο. Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε στο βουλευτή ς του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο σε σχετική ερώτηση.

Ο κ. Μεϊκόπουλος κατέθεσε την ερώτηση στις  1/11/2019 με την οποία ζητούσε τη μετεγκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς και να εξεταστούν οι στις οποίες κατέληξε η Ομάδα Εργασίας σχετικά με την καταλληλότητα χώρων για μετεγκατάσταση.  Ο κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας αφού απέρριψε τις προτάσεις που έχουν γίνει για μεταφορά σε άλλες δομές (ΙΑΑΑ Βόλου, ΕΚΚΝ Βόλου) ενέμεινε στη θέση ότι το υπάρχον είναι κατάλληλο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μεϊκόπουλος: «δεν διαφαίνεται πολιτική βούληση για την επίλυση του κτιριολογικού  ζητήματος του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς ο υπουργός δεν αναλαμβάνει καμία σοβαρή πρωτοβουλία και περιορίζεται σε λύσεις «ρετούς» υπό τη μορφή ς, αποκατάστασης και γενικής επισκευής του υπάρχοντος κτιρίου και αρωγή εκ μέρους των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κι αυτή, ωστόσο, «εφόσον κριθεί αναγκαία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση