Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου
Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου

Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου

Aπέρριψε τις προτάσεις που έχουν γίνει για μεταφορά του δικαστικού μεγάρου Βόλου σε άλλες δομές ο Κωνσταντίνος Τσιάρα  δηλώνοντας  ότι το υφιστάμενο δικαστικό μέγαρο είναι κατάλληλο. Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο σε σχετική .

Ο κ. Μεϊκόπουλος κατέθεσε την στις  1/11/2019 με την οποία ζητούσε τη μετεγκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς και να εξεταστούν οι προτάσεις στις οποίες κατέληξε η Ομάδα Εργασίας σχετικά με την καταλληλότητα χώρων για μετεγκατάσταση.  Ο κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας αφού απέρριψε τις προτάσεις που έχουν γίνει για μεταφορά σε άλλες δομές (ΙΑΑΑ Βόλου, ΕΚΚΝ Βόλου) ενέμεινε στη θέση ότι το υπάρχον είναι κατάλληλο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μεϊκόπουλος: «δεν διαφαίνεται βούληση για την επίλυση του κτιριολογικού  ζητήματος του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς ο δεν αναλαμβάνει καμία σοβαρή πρωτοβουλία και περιορίζεται σε λύσεις «ρετούς» υπό τη μορφή συντήρησης, αποκατάστασης και γενικής επισκευής του υπάρχοντος κτιρίου και αρωγή εκ μέρους των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κι αυτή, ωστόσο, «εφόσον κριθεί αναγκαία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση