Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου
Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου

Κ. Τσιάρας: Όχι στη μεταστέγαση του δικαστικού μεγάρου Βόλου

Aπέρριψε τις προτάσεις που έχουν γίνει για μεταφορά του δικαστικού μεγάρου Βόλου σε άλλες δομές ο υπουργός δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρα  δηλώνοντας  ότι το υφιστάμενο δικαστικό μέγαρο είναι κατάλληλο. Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε στο βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο σε σχετική ερώτηση.

Ο κ. Μεϊκόπουλος κατέθεσε την ερώτηση στις  1/11/2019 με την οποία ζητούσε τη μετεγκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς και να εξεταστούν οι προτάσεις στις οποίες κατέληξε η Ομάδα Εργασίας σχετικά με την καταλληλότητα χώρων για μετεγκατάσταση.  Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας αφού απέρριψε τις προτάσεις που έχουν γίνει για μεταφορά σε άλλες δομές (ΙΑΑΑ Βόλου, ΕΚΚΝ Βόλου) ενέμεινε στη θέση ότι το υπάρχον Δικαστικό Μέγαρο Βόλου είναι κατάλληλο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μεϊκόπουλος: «δεν διαφαίνεται πολιτική βούληση για την επίλυση του κτιριολογικού  ζητήματος του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, καθώς ο υπουργός δεν αναλαμβάνει καμία σοβαρή πρωτοβουλία και περιορίζεται σε λύσεις «ρετούς» υπό τη μορφή συντήρησης, αποκατάστασης και γενικής επισκευής του υπάρχοντος κτιρίου και αρωγή εκ μέρους των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κι αυτή, ωστόσο, «εφόσον κριθεί αναγκαία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση